2

Postoji nekoliko bitnih stvari koje će ti pomoći odrediti koja bi boja kose bila baš najbolja za tebe. Možda je to tvoja prirodna boja ili neka totalno suprotna od one koju imaš. Nekada se isplati riskirati, jer čak ako i misliš da ti neka ne bi stajala, kada ju staviš, budeš ugodno iznenađena.

Promijeniti boju kose je jednostavno, ali s druge strane i riskantno. Možda ne ispadne onakva kakvu si zamislila da će biti, jer ne uhvati se svaka boja jednako, a možda kada ju staviš shvatiš da ti ta boja uopće dobro ne stoji. Nije loše prije donošenja ovakve odluke dobro razmisliti i proučiti bi li ti ta boja stajala ili ne. Postoje frizeri koji će ti pomoći i reći ako radiš glupost, ali i oni koje nije briga i koji će napraviti što tražiš jer im je glavno uzeti novce. Zato je najpametnije da za početak sama proučiš koja je najbolja opcija. Koja bi to bila boja kose koja bi tebi najbolja stajala, saznaj tako da riješiš kviz u nastavku.

Pogledajte još:


KVIZ: Jesi li u očima drugih grozna sebična osoba koja misli samo na sebe?

KVIZ: Tko je glavni u tvojoj vezi? Ti ili tvoja bolja polovica?

KVIZ: Koji si lik iz popularne serije 'Money Heist'?

Kviz

Koje su ti boje oči?

Koju boju odjeće najviše voliš nositi?

Kakav imaš ten?

Kako najčešće izgleda tvoj makeup?

S kojom se od ovih boja kose ne bi nikada mogla zamisliti?

Koja ti boja odjeće baš nikako ne stoji?

Kakav nakit biraš?

boja koseidealna boja kosefarbanjekosafrizura

Komentari

AnchyKatusic

AnchyKatusic

06.10.2021.

CRVENA/NARANČASTA KOSA. Jesi li dovoljno hrabra da isprobavaš neku ovakvu boju? Pokušaj, jer po svemu sudeći, nećeš požaliti. Odlično bi ti stajale crvene i narančaste nijanse kose. Nisu baš tipične, ali daju ono nešto cijelom izgledu. Definitivno neće biti moguće ne primijetiti te kada ćeš negdje ići. Za puno ljudi bi ova boja bila velika greška, ali ne i za tebe.


Yeah...ne stoji mi! Crveno nikako...

Lamija56

Lamija56

10.10.2021.

SMEĐA KOSA. Nemoj misliti da je smeđa kosa dosadna. Nije. Uvijek možeš monotonu smeđu razbiti pramenovima ili mijenjati nijanse. Smeđa je zapravo odlična boja kose jer su najveće šanse da s njom nećeš pogriješiti. Dobro stoji ljudima različitih tonova kože, a jedino što je bitno je da odabereš nijansu s kojom ćeš biti najsretnija.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.991
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!