Disney Channel serije

Biti Disney zvijezda je za sve ove pjevače i glumce imalo itekako koristi jer ih je proslavilo, ali isto tako, imalo je to i svoju negativnu stranu. Disney zvuči kao pozitivno i zabavno mjesto, ali njima nije bilo baš zabavno.

Filmska industrija nije tako bajno mjesto kako se vanjskim promatračima možda čini. Tebi izgleda kao da je tamo sve divno i krasno, ali glumci će ponekad otkriti koliko je to zapravo toksično mjesto. Disney Channel je već godinama poznat po svojim serijama i filmovima, kao i stvaranju zvijezda. Puno danas popularnih imena krenulo je upravo na Disney Channelu. Selena Gomez, Miley Cyrus, Olivia Rodrigo, Jenna Ortega, Zac Efron, Jonas Brothers, Dylan i Cole Sprouse…svi su oni bili protagonisti serija i filmova koji su biti Disney hitovi. U mladosti i teen godinama su radili za Disney i bili pod strogim ugovorima. Tada nisu smjeli pričati o tome kako je zapravo raditi za Disney, ali su godinama kasnije ipak otkrili mračne detalje. Kroz intervjue su otkrili različita čudna i jako stroga pravila kojih su se morali pridržavati. Imaj na umu da su tada bili još jako mladi.

The Summer I Turned Pretty - 5 Zanimljivosti iza scene sa snimanja serije „The Summer I Turned Pretty“ – imamo 10 pikanterija o glumcima

1.Jenna Ortega je rekla da je morala dnevno objavljivati po 3 objave na društvenim mrežama.

2.Joe Jonas je rekao da su ih u Disneyju naučili da kada u intervjuu dobe pitanje na koje ne žele ili ne smiju odgovoriti, da se trebaju praviti glupi. Također, imali su podijeljene uloge, svaki je od braće odgovarao uvijek na jedan tip pitanja: Nick je odgovarao na ozbiljna pitanja, Kevin na lagana i zabavnija, a Joe i Nick na pitanja o glazbi.

3.Joe Jonas se morao svaki dan brijati jer je trebao izgledati što mlađe i nije smio imati ni malo vidljivu bradu.

4.Imali su apsolutno nenormalne rasporede. Miley je ispričala kako je izgledao raspored koji je ona imala s 12-13 godina, a vrlo slično je imala i Selena i svi ostali. Radni im je dan započinjao oko pola 6 ujutro – sa šminkanjima, spremanjima… a nakon toga su slijedili intervjui, gostovanja, snimanja… sve do 6 popodne. I tako svaki dan, čak i subotom.

5.Bella Thorne je ispričala kako je skoro dobila otkaz jer je u bikiniju otišla na plažu. Da, dobro si to pročitala, došla je na plažu u bikiniju. Ništa čudno, ali za Disney jako loša stvar jer su se fotke s nje proširile internetom. Tako su joj napomenuli da je pravilo, ukoliko ide na plažu, da nosi kratke hlačice i opušteniju majicu kratkih rukava, nema badića, a pogotovo ne bikinija.

6.Ashley Tisdale koju znamo kao Sharpay iz „High School Musicla“ se požalila i da je dok je bila pod ugovorom s Disneyjem morala prilagođavati tekstove pjesama njihovih standardima i pravilima. Primjerice, nije smjela u stihu spomenuti ljubljenje, već su tu riječ zamijenili s plesanjem.

7. Christy Carlson Romano iz „Even Stevens“ je otkrila i da joj je u ugovoru pisalo da ne smije raditi „opasne“ stvari poput surfanja, rolanja ili se ne smije baviti nikakvim timskim sportom. Sve da se ne bi slučajno ozlijedili.

Gossip Girl Producent serije „Gossip Girl“ je otkrio tko je zapravo trebao biti Gossip Girl, ali su promijenili plan

8.Poticali su ih da budu u vezi s drugim glumcima i pjevačima koji su dio Disney Channela. Iako to nisu MORALI, pošto je bila dobra promocija za Disney, svakako su ih gurali u tom pravcu.

9.Gurali su ih da se bave glazbom. Iako su brojne zvijezde, koje su danas i pjevači i glumci, na Disney Channelu krenuli kao glumci, Disney ih je sve gurao i u glazbene vode. Bilo je idealno da netko zna i pjevati i glumiti da bi zadovoljio Disneyjeve kriterije i dobio ugovor.

10.Disney im nije dao pravo glasa, iako je serija bila o njima. Dylan Sprouse je otkrio da su on i Cole imali ideje za svoju seriju, „The Suite Life on Deck“, ali Disney nije htio niti čuti. To je jedan od razloga zašto su Sprouse braća i otišli s Disneyja, jer su osjećali da se ne cijeni njihovo mišljenje.

Disney Channel glumci pravila stroga čudna Disney zvijezda neobična pravila morali se pridržavati

Još vijesti