Emily in Paris i Circle

Netflix svaki mjesec mijenja svoje sadržaje. Neke stvari odlaze, druge stvari dolaze. U prosincu stiže puno super stvari i nove sezone serija koje se nestrpljivo iščekuju. Evo kada što stiže.

Prosinac je mjesec koji doživljavamo kao onaj mjesec kada je najbolje ušuškati se pod tople dekice i gledati serije i filmove dok vani pada snijeg. Ne znamo hoće li biti snijega ovaj mjesec, ali znamo da će biti dobrih serija i filmova! Pogledali smo što nam sve sprema Netflix u nadolazećim danima i čini se da će biti puno razloga za ostati doma i provesti večer u gledanju serija. Toliko dugo već čekamo nove sezone nekih serija – i sada napokon dolaze. Pogledaj što to sve dolazi i kada!

Emily in Paris
Treća sezona dolazi 21. prosinca.

Emily in Paris Stigao trailer treće sezone „Emily u Parizu“: Glavna junakinja prolazit će kroz ljubavne i poslovne zaplete

The Circle
Nove epizode Netflixovog reality stižu 28. prosinca.

Daughter From Another Mother
Treća sezona ove zabavne serije dolazi na Božić, 25. prosinca.

Glass Onion: Knives Out
Nastavak filma „Knives Out“ napokon stiže i to 23. prosinca.

I Hate Christmas
Ove godine stiže i jedna nova božićna serija. Iako je talijanska serija, svi će je sigurno gledati. Prati medicinsku sestru koja je lagala svojoj obitelji da ima dečka i sada ima 24 dana do Božića u koja mora pronaći partnera. Stiže 7.12.!

I Believe in Santa
Novi božićni film koji dolazi 14. prosinca! Djevojka koja mrzi Božić sazna da je njen dečko totalno lud za Božićem. Hoće li ga i ona uspjeti zavoljeti ili će ih to rastaviti?

The Witcher: Blood Origin
Serija koja stiže 25. prosinca, a koja se bavi događajima 1000 godina prije onih koje smo gledali u originalnom „The Witheru“.

Private Lesson
Romantični film koji stiže 16. prosinca.

Pinocchio
Poznati redatelj Guillermo del Toro napravio je svoju veriju ove klasične bajke. Pogledati ju možeš od 9. prosinca.

Filmovi 2022. Najbolji filmovi koji su izašli 2022. godine: Ako još nisi – pogledaj ovih 10

The Recruit
Nova serija u kojoj glumi Noah Centineo! Iako se radi o akcijskoj seriji, stavi ju na listu, mogla bi ti se svidjeti i biti nešto što ćeš gledati s dečkom. Dolazi 16. prosinca.

Delivery by Christmas
6. prosinca
dolazi još jedan božićni film! Jer nikada dosta božićnih filmova. Kada zlonamjerni kolega s posla sabotira dostave poklona dostavljača, kreće utrka s vremenom da na vrijeme ipak pokloni budu dostavljeni svima.

A Not So Merry Christmas
Film! Čovjek koji je pravi Grinch i mrzi Božić jedno se jutro probudi i shvati da je prošla cijela godina, a jedini dan kojeg se on sjeća je Božić. I tako mu se događa svake godine – jer je izgleda netko bacio na njega kletvu. Gledamo ga 20. prosinca.

Netflix prosinac Filmovi serije što dolazi na netflix Novi filmovi nove serije emily in paris circle nova sezona daughter from another mother Glass Onion: Knives Out

Još vijesti