Filmovi 2022.

Kako je vani hladnije i ružnije vrijeme tako sve više večeri preferiramo provesti u toplini svoje sobe, po mogućnosti ispod dekice i s dobrim filmom. U potrazi za nečime što bi mogla gledati, baci oko na neke od najboljih filmova koji su izašli tijekom ove godine.

Toliko je filmova do sada izašlo tijekom godine! Neki su bili odlični, neki su fejlali. Ove koji su razočarali želimo zaboraviti što je prije moguće. Sada na kraju godine, vrijeme je da se osvrnemo na najbolje od najboljeg od 2022. godine, a za početak, krećemo s filmovima. Pisali smo najave hrpetine filmove, reakcije publike na njih, prijedloge što pogledati, a sada ti na jednoj listi izdvajamo 10 naslova koji su izašli ove godine, a koje ne bi trebala propustiti. Nije lako od toliko filmova izdvojiti njih samo 10, ali ovi su odlični, pogotovo ako ti se sviđa žanr u kojem su. Pogledaj ih ako već do sada nisi jer ovi su posebno dobri.

1.Top Gun: Maverick

Nakon godina i godina, došao je nastavak „Top Guna“ – i odličan je. Prije nego se prebacimo na slatke girly filmove, ovo je jedan koji možeš pogledati s dečkom ako već nisi i neće ti biti dosadan. Iako su u pitanju avioni i zvuči muškasto, super je ispao i neće ni curama biti užas.

2.Elvis

Film o Elvisu Presleyju o kojem se ranije ove godine nije prestajalo pričati i to s razlogom. Čak i da nisi fan ovog pjevača, bit će ti zanimljivo vidjeti kako je njegov život stvarno i izgledao. Nije bio toliko bajkovit iako je Elvis bio ogromna zvijezda.

3.Don't Worry Darling

Film u kojem glumi Harry Styles smo pogledali samo zbog njega, nećemo se lagati, ali ispalo je da je Harry najmanje bitan dio cijelog filma jer ispao zanimljiv i drugačiji od svega. Pogotovo kraj koji će te 100% iznenaditi.

Titanic Gledali smo „Titanic“ sto puta, ali ove greške nismo vidjeli: 15 greški koje su pronašli veliki fanovi

4.Through My Window

Prebacujemo se na nekoliko romantičnih i girly filmova. Romantični je žanr i dalje najpopularniji među ženskom populacijom. Ove je godine cure osvojio talijanski film „Through My Window“. Usporedile su ovu priču s „Afterom“. Tako da ako ti se sviđa After serijal, sviđat će ti se i ovo. Totalno je teen film - i toj se publici i svidio, dok starijima nije sjeo.

5.Purple Hearts

Netflixov film koji je ove godine podignuo prašinu kao niti jedan drugi romantični film. Iako smo ih imali puno do sada koji su bili divni, ovaj je poseban. Gledatelji su rekli da je ovaj film toliko lijep na načine na koje ni ne mogu to riječima objasniti.

6.Bullet Train

Kombinacija akcije i zabave. I Brada Pitta. Film traje dugo, 2 sata, što nam je čini se postao novi standard za filmove, ali s ovim je 2 sata proletjelo u trenu. Iako se gotovo cijeli film odigrava u vlaku, ima hrpa likova (od kojih skoro svi do kraja umru) i poznatih glumačkih faca pa nije dosadan.

7.Do Revenge

„Mean Girls“ novog doba. To je titula koju je dobio ovaj teen film. Zabavan je i idealan za dane kada ti treba nešto lagano i girly. Ne mora svaki film imati neku dirljivu priču.

8.Where the Crawdads Sing

Ako ipak želiš neki dirljiviji i ozbiljniji film, onda ti preporučamo „Where the Crawdads Sing“. Izašao je ove godine, nije bio toliko razvikan, ali je itekako dobar i zaslužio je da se o njemu više priča. Radi se o priči o djevojci koja je ostala sama već kao mala curica, odvojena od svijeta, živjela u močvari i sama sebe odgojila. A sada je osumnjičena za ubojstvo dečka s kojim je bila u vezi.

Gledanje božićnih filmova može početi Božićni filmski maraton može početi: Donosimo listu najnovijih božićnih filmova 2022. koje jedva čekamo

9.Batman

Klasik. Film koji se ove godine iščekivao s nestrpljenjem. Neki su bili razočarani, neki su bili oduševljeni. Robert Pattinson kao Batman je ispunio očekivanja. Ako nisi, pogledaj ga jer ipak je bio jedan od najvećih filmova ove godine.

10.Luckiest Girl Alive

I za kraj, zadnje mjesto dajemo još jednom Netflixovom filmu. Mila Kunis je Ani Fanelli odigrala tako dobro da se pisalo kako joj je ovo najbolja uloga ikada. Film je priča o djevojci koja je preživjela školsku pucnjavu, koja je preživjela horor u srednjoj i uspjela ipak izgraditi svoj život iz snova koji je sada na rubu raspada jer joj se prošlost vraća u život.

Filmovi 2022. najbolji filmovi 2022 što gledati ideje za filmove filmska lista obavezno pogledati romantični filmovi Novi filmovi

Još vijesti