Bridgerton

 Ako ste gledajući seriju Bridgerton pomislile: „Vau, vojvoda od Hastingsa je melem za oči“, bile ste u pravu, jer sada je ovaj glumac proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu.

Listu koju su sastavljali doktori, predvođeni estetskim kirurgom dr. Julianom De Silvom, napravljena je prema zlatnom omjeru, osmišljenom još u staroj Grčkoj.

Računica zlatnog reza je presudila da su crte lica Rege-Jean Pagea najbliže ideji savršenstva starih Grka.

Doktor De Silva je rekao kako je Page pobijedio zbog svog klasično lijepog lica i prekrasnih smeđih očiju, kako piše Daily Mail.

 

 

„Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, a jedinu nižu ocjenu dobio je zbog širine i duljine nosa“, rekao je De Silva, ocijenivši njegovo lice visoko simetričnim s nevjerojatnih 93,65%

Drugoplasirani je Chris Heamsworth, a estetski kirurg je zaključio kako on ima ljepotu i glamur, kao da je stigao iz starog Hollywooda.

 

 

Treći je Michael B Jordan kojem je drugo mjesto izmaklo zbog širine i duljine nosa. No, i bronca u natjecanju ljepote je super.

Četvrti je Harry Styles, a doktor je njegovu bradu opisao gotovo savršenom.

Na petome mjestu našao se nogometaš Jude Bellingham. Dobio je vrlo visoku ocjenu zbog gotovo savršenog položaja između usana i nosa.

Šesti je Robert Pattinson koji je dobio visoke ocjene zbog svoje prekrasne isklesane čeljusti, ali kako je rekao doktor, na šestom mjestu je završio zbog svojih usana koje su male i ravne.

 

 

Sedmi je Chris Evans. Iako ga je časopis People prošle godine proglasio najzgodnijim glumcem Hollywooda, kod znanstvenika je završio na sedmom mjestu.

Osmi je 61-godišnji George Clooney. Kako je estetski kirurg objasnio, on je još uvijek izuzetno lijep muškarac, ali mu je lice izgubilo volumen. No, to što je među prvih 10 sa svojih navršenih 61 godinu života, dokaz je njegovog nevjerojatno prirodno lijepog izgleda.

Deveti je Henry Golding koji je dobio visoke ocjene zbog oblika brade i razmaka između očiju, a s druge strane, nešto niže ocjene zbog oblika nosa i lica. 

I posljednji, deseti na listi je Dwayne Johnson, za kojeg je De Silva objasnio kako sjajno stari. Na ocjenjivanju lica dobio je generalno dobre ocjene i nešto nižu, zbog širine nosa. 

 

 

lista najzgodnijih muškaraca na svijetu najzgodniji prema grčkom zlatnom rezu najzgodniji muškarci prema idealu starih grka Rege-Jean Page vojvoda od hastingsa Bridgerton

Još vijesti