Corey Mylchreest

Na Netflix je stigao prednastavak hit serije Bridgerton, a curama diljem svijeta za oko je zapao mladi kralj George.

Tko je zapravo taj zgodan glumac koji je privukao pozornost fanova serije diljem svijeta?

Kralja Georgea utjelovio je 25-godišnji Corey Mylchreest koji je pred tri godine diplomirao na Kraljevskoj akademiji dramskih umjetnosti Ujedinjenog kraljevstva.

 

 

Svoju je karijeru započeo u kazalištu, a na malim je ekranima zapažen u manjoj ulozi u Netflixovoj seriji „The Sandman“. Njegova prva velika glumačka uloga upravo je angažman u mini seriji „Queen Charlotte“ i prema reakcijama gledatelja, odabir ovog mladog glumca za ulogu kralja Georgea bio je pun pogodak.

U intervjuu za časopis Today, Corey je otkrio kako su mu Rege-Jean Page i Jonathan Bailey, glumci iz prve dvije sezone, dali nekoliko savjeta.

„Oboje su jako dragi ljudi. Također su nevjerojatno zgodni i svjestan sam da su drugačiji od mene“, rekao je skromno ovaj pomalo samozatajni glumac.

 

 

No glavno pitanje koje zanima djevojke diljem svijeta je ima li ovaj zgodan glumac djevojku ili je sam. U kratkom intervjuu za portal Extra, 25-godišnjak je otkrio da ima djevojku s kojom je proslavio nakon što je saznao da je dobio ulogu u seriji. Navodno su u jednom dahu skupa pogledali cijele dvije sezone serije Bridgerton, koju nikad do tad nisu gledali. 

Misterioznoj djevojci ne znamo ime niti možemo pronaći njezinu fotku među Instagram objavama mladog glumca. Je li to Corey izjavio samo kako bi se zaštitio od gnjavaže potencijalnih obožavateljica vidjet ćemo uskoro, jer sada kad je postao toliko slavan, bit će mu teže zadržati privatnost. 

Corey Mylchrees mladi kralj George u seriji Bridgerton serija Bridgerton serija Bridgerton kraljica Charlotte

Još vijesti