Penelope i Jackson & Ally

Nadaš se da je to to i da će oni završiti sretni zajedno kada prođu sve nevolje, ali ne! Redatelji su imali drugačiju ideju i ovim su ljubavnim parovima presudili. Nisu nikada dočekali happy ending, a gledatelji su navijali za njih.

Čekali smo da im se sudbina okrene i da ovi likovi napokon završe zajedno i budu sretni, ali to se nije dogodilo. Dok gledaš film ili seriju, nesvjesno ti neki likovi postanu dragi i počneš navijati za njih, a onda posebno bude tužno kada se baš tvojim miljenicima dogodi nešto loše ili njihova ljubavna priča, koju cijelo vrijeme čekaš, nikada ne zaživi. A bili bi tako dobar par! Svi ovi likovi na kraju priče ipak nisu završili zajedno, a gledatelji su htjeli da imaju taj dugo očekivano happy ending.

Rory i Jess (Gilmore Girls)

Iako Jess nije bio najbolji dečko i nije se prema Rory uvijek ponašao onako kako zaslužuje, ipak su na početku imali 17 godina i gotovo ništa iskustva u vezama. Trebali su odrasti. Kada su se godinama kasnije ponovno našli, oboje su bili odrasliji i Jess je prerastao svoje loše tinejdžersko ponašanje. Tada smo se svi nadali da će završiti skupa, ali ipak ništa.

Octavia i Lincoln (The 100)

Bili su tako dobar par i prošli su toliko toga zajedno i svi smo samo čekali da sve nevolje prođu i da napokon završe sretni zajedno. I onda je Lincoln umro prije nego se to uspjelo dogoditi. Vjerojatno jedna od najbolnijih smrti u toj seriji.

Meredith Blake i Dolores Umbridge Likovi iz filmova koji su se zamjerili gledateljima: Ovih 10 likova imaju najviše hejtera

Caroline i Klaus (The Originals)

Divan par koji zapravo nikad nije ni dobio pravu priliku. Mnogima su oni postali dragi još u 'The Vampire Diaries', a kasnije se njihova priča produljila i na ovu spin off seriju.

Bonnie i Enzo (The Vampire Diaries)

Njihov je odnos počeo prijateljski, a završio kao nešto više. Ali nisu doživjeli happy ending jer ga je Stefan u posljednjoj sezoni ubio - i to Bonnie pred očima.

Jackson i Ally (A Star Is Born)

Film koji je prije nekoliko godina bio totalni hit kada je izašao. Svi su se toliko nadali da su Lady Gaga i Bradley Cooper par i u stvarnom životu – ali to se ipak nije dogodilo. A sretan kraj nisu imali ni likovi koje su glumili u filmu.

Colin i Penelope (Bridgerton)

Za ovaj par još uvijek ima nade! Penelope je toliko luda za njim, a on je toliko slijep i to uopće ne vidi. Sljedeća sezona 'Bridgertona' će se baviti upravo Colinovim i Penelopinim odnosom, a iako do sada nisu imali ni malo sreće, svi se nadamo da će se promijeniti.

Rose i Jack (Titanic)

Oni su vjerojatno najpoznatiji tragični par iz filma. Njihova je romansa tek krenula i brzo bila prekinuta. Mnogi se zezaju i naglašavaju da se Rose samo malo pomaknula s vrata na kojima je plutala, imali bi divnu ljubavnu priču.

Elsa i Spužva Bob Skockani Kako bi likovi iz crtića izgledali da su stvarni živi ljudi? Ovaj ih je umjetnik preobrazio u ljude

Daenerys i Drogo (Game of Thrones)

U seriji 'Game of Thrones' ima toliko smrti likova i tragičnih priča, ali od svih ljubavnih, ova je mnogima posebno bolna. Tko zna što bi se dogodilo i bi li kraj bio drugačiji da Drogo nije umro i da je ostao kraj Daenerys do samog kraja.

Finn i Rachel (Glee)

Mnogima je ovaj par posebno tužan pogotovo zato što znamo da su bili par i u stvarnom životu. Kao par su bili odlični, iako nisu počeli najbolje, s vremenom im je veza pomogla da postanu i bolji kao osobe. Čak i kada su prekinuli, nastavilo im je biti stalo jedno za drugo, definitivno su zaslužili happy ending.

likovi parovi Filmovi serije tužan kraj zaslužili bolji Ljubavne priče

Još vijesti