Galerija Wednesday i Sheldon Jack Sparrow Jack Sparrow kao cura +17 Regina George

Postoji hrpa stranica i aplikacija u koje možeš staviti svoju sliku i vidjeti kako bi izgledala da si rođena u suprotnom spolu. Glupo je, ali i zabavno! Kako bi neki od najpoznatijih likova iz filmova i serija izgledali da su zapravo rođeni u suprotnom spolu? Pogledaj!

Za ove likove iz filmova i serija svi znaju! To su glavni likovi i čak i da nisi gledala te filmove i serije, znala bi tko su oni. A kako bi izgledali da su rođeni u suprotnom spolu? Da su cure zapravo dečki, a dečki cure? Svakako! Odabrali smo jednu od stranica s kojom se možemo igrati na ovaj način i prebacili spolove glavnim likovima da vidimo kako bi izgledali. Radili smo to na stranici AI Lab, koja nam se pokazala kao jedna prilično jednostavna za korištenje, pa ju isprobati možeš i ti. Kako bi to izgledali likovi u suprotnim spolovima? Pogledaj ih sve u galeriji iznad! Neki će te iznenaditi, a neki dobro nasmijati.

Zlikovci Možda jesu zli, ali su i ugodni za oči - 9 najzgodnijih zlikovaca iz filmova i serija

The Fault in Our Stars i Dobby Smrti likova iz filmova i serija koje ljudi ne mogu prežaliti: 10 njih zbog kojih su plakali

likovi Filmovi serije suprotni spol kako bi izgledali umjetna inteligencija zabava

Još vijesti