Galerija Meredith Blake i Dolores Umbridge Scar (Kralj lavova) Predsjednik Snow (Igre gladi) +7 Zla maćeha (Pepeljuga iz 2015. godine)

Svatko je od njih napravio nešto zbog čega su se zamjerili velikoj većini gledatelja. Koliko god da se trudili, ove likove ne možemo voljeti.

Postoje likovi u filmova čije postupke jednostavno nije moguće opravdati i za koje smo svi navijali da prođu loše na kraju. Jednostavno ih nitko ne voli, a zašto i bi? Grozni su! S druge strane, ima i nekih likova koji zapravo kao osobe nisu loši, ali su svejedno od strane gledatelja pokupili tonu hejta jer se ponašaju glupavo, a u nekim su slučajevima razlog i glumci koji su glumili te likove i jako razočarali.

Filmovi Nema do romantičnih filmova: 15 romantičnih komedija koje su izašle ove godine, a koje moraš pogledati

U svakom slučaju, iz kojeg god razloga, ove likove najviše ljudi ne može smisliti. Možeš pokušati, ali u sebi ćeš se veseliti kada im se dogodi nešto loše – jer to su itekako zaslužili. Pogledaj u galeriji iznad listu tih likova.

Kako bi likovi iz crtića izgledali da su stvarni živi ljudi? Ovaj ih je umjetnik preobrazio u ljude Elsa i Spužva Bob Skockani Shrek i Fiona Ash Ketchum +9 Pepeljuga

 

film likovi najgori zamjerili mrzimo ih nitko ne voli

Još vijesti