Galerija Prijatelji Matt LeBlanc PRIJE Matt LeBlanc SADA +9 David Schwimmer PRIJE

Neki su od njih cijelo vrijeme aktivni, snimaju, rade na novim projektima i non stop su u oku javnosti, dok neki drugi više nisu toliko fokusirani na svoju glumačku karijeru.

Jedna serija koju vole sve generacije. Jednako je draga i našim roditeljima, koliko je i nama. Jennifer Aniston se ovih dana začudila kada je saznala koliko godina ima Dylan Sprouse, koji je glumio Bena, Rossovog sina. Prva je epizoda izašla prije 29 godina! Serija ima puno sezona pa je izlazila i sljedećih desetak godina, no prva epizoda sljedeće godine slavi 30. rođendan. Starija je i od tebe!

Slika nije pronađena Serija „Prijatelji“ i njene nelogičnosti: 11 situacija u seriji koje jednostavno nemaju smisla

Puno je to godina, a nije toliko iznenađujuće da su se onda i glavni glumci prilično promijenili. Uvijek ih u glavi zamišljamo mlade, kakve ih znamo iz „Prijatelja“, ali danas ne izgledaju više tako. Prisjetili smo se kako su glumci koji glume glavne likove izgledali u prvim epizodama, naspram toga kako izgledaju danas. Pogledaj transformacije i koliko su se promijenili u galeriji iznad.

Ross i Rachel, Nate i Maddy Omiljeni parovi iz popularnih serija čije su veze ekstra toksične: Oni nikome ne bi trebali biti uzor

prijatelji friends serija glumci iz prijatelja kako izgledaju danas prije vs. sada u prvoj epizodi prijatelji danas

Još vijesti