Chandler iz Prijatelja

Jedna je osoba nakon što je već tko zna koji put pogledala „Prijatelje“ primijetila jedan detalj koji do sada nije – i koji čini se ni drugi nisu doživjeli. Radi se o Chandleru i njegovoj ruci.

Pogledali smo „Prijatelje“ već tko zna koliko puta. Kada god je bila na televiziji neka epizoda, nismo se bunili i samo smo nastavili gledati. Serija ima hrpu fanova, a neki su počeli nakon nekoliko gledanja primjećivati detalje koje prije nisu vidjeli. Ovaj jedan nismo uopće doživjeli, a totalno je fora. Chandler nije jedan od likova za koji će mnogi reći da je zgodan pa možda zato nismo toliko doživljavali njegov izgled.

Slika nije pronađena Tko je najbolji, a tko najgori lik iz serije 'Prijatelji'? Ljudi su rekli svoje – slažeš li se s odabirom?

Tek smo sada primijetili da mu jedan prst na ruci kraći jer mu nedostaje dio gdje je nokat! Tijekom cijele serije mu je taj prst kraći jer se radi o nezgodi koja mu se dogodila u djetinjstvu. Kako piše Mirror, izgubio je gornji dio srednjeg prsta još kada je imao tri godine i kada mu je prst zapeo za vrata koja je netko baš tada agresivno zatvorio. Ovaj detalj u seriji čak niti najveći fanovi „Prijatelja“ nisu primijetili godinama.

 

 

Ono što je posebno fora je da su scenaristi serije tu njegovu nezgodu stavili kao dio priče. U epizodi nazvanoj „The One with All the Thanksgivings“ gdje prikazuju njihove Dane zahvalnosti iz djetinjstva, u priču su ubacili nezgodu s prstom. Monica se htjela osvetiti Chandleru jer ju je zezao za težinu i slučajno mu je odrezala dio prsta. Prst nisu uspjeli spasiti i ostao mu je kraći. Tako su nedostatak prsta iz stvarnog života uspjeli staviti u priču serije da ima smisla.

Chandler Bing

Genijalno! Iako su se oni potrudili opravdati zašto nema prst, izgleda da skoro nitko od gledatelja to ionako nije niti primijetio ranije, prije te epizode. Sada znamo na što ćemo obraćati pažnju kada ćemo sljedeći put gledati „Prijatelje“.

Harry Potter i Kamen mudraca Titlovi na filmu „Harry Potter“ otkrili da smo cijelo vrijeme pogrešno čuli jednu rečenicu - svi su zbunjeni

prijatelji serija Chandler Bing detalj fanovi nisu vidjeli zanimljivo fora detalj friends

Još vijesti