Slika nije pronađena

Nakon što je već jednom rasplesao Zagreb prije 3 godine, sada je vrijeme da se ova latino zvijezda još jednom vrati u Hrvatsku i raspameti publiku hitovima.

Latino glazba je sve popularnija, a jedan njen predstavnik kojeg već godinama svi obožavaju je dakako Enrique Iglesias. Kada je prvi put posjetio Zagreb 2016. godine koncert je bio rasprodan, a oduševljenja nije nedostajalo. Sada je najavio da se vraća ove godine, 1. prosinca, i to ponovno u Zagreb, u Arenu. Bit će to nastup u okviru turneje 'All the hits Live' u okviru koje će posjetitelje počastiti live izvedbama svojih najvećih hitova. Bit će to prilika za čuti i zaplesati na 'Bailamos', 'Rythm Divine', 'Be With You', 'Duele El Corazon', 'Subeme La Radio', 'El Baño', 'Hero', 'Bailando'.. i brojne druge. Od starijih do novih hitova, Enrique će pjevati sve!


Nastupi svjetki poznatih zvijezda uvijek prat vrhunski show, a bit će ga i na ovom koncertu. Od specijalnih efekata, ogromna pozornica, veliki LED ekran, hrpa lude rasvjete i pirotehnike.

Njegovi hitovi imaju milijarde pogleda na YouTubeu, vlasnik je čak dva Grammyja, a prodao je i preko 100 milijuna albuma. Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je sa mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.


Ovaj će koncert biti nezaboravan za fanove starije i novijeg njegove glazbe, jer dobit ćemo najbolje od oba svijeta u ovoj jednoj večeri.

Ulaznice su u posebnu prodaju krenule već danas u 10 ujutro preko njegove službene stranice. Tu će fanovi do 7. ožujka moći kupiti s 50 kn popusta po odabranoj kategoriji. U redovnu prodaju na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i na Eventim službenoj stranici, kreću u četvrtak, 8. ožujka, u 10 sati.


A koliko su cijene ulaznica?

FAN PIT : 559 HRK

PARTER : 359 HRK

TRIBINA DOLJE: 489 /399/ 359 HRK

TRIBINA GORE: 289/ 249 HRK

Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Eventim.hr

M.T.

Pogledajte još:

'Bilo je toliko emotivno da sam se rasplakala' – doznajemo kako je bilo na koncertu Marcusa & Martinusa!

Ludi obožavatelji: Belieberi će pet mjeseci kampirati pred koncertnom dvoranom

Kakav užas: Nabavila kartu za Bieberov koncert u Zagrebu, a onda se dogodilo najgore

Zagreb Hrvatska koncert hitovi Enrique Iglesias 2019.

Još vijesti