Albina i Marcela

U potrazi za pjesmama koje bi mogli slušati, a da nisu one iste koje nam se svaki dan vrte u slušalicama, bacili smo oko na nove stvari na hrvatskoj sceni. Ove su 4 stvari dokaz da imamo itekako dobru hrvatsku glazbu.

Što slušati, koju pjesmu sljedeću pustiti? Znamo mi! Imamo 4 prijedloga novih pjesama koje bi ti se mogle svidjeti i možda će baš neka od njih postati tvoj novi favorit koji ćeš slušati iznova i iznova. Nova glazba stalno izlazi, a mi ti sada predstavljamo četiri izvođača i njihove nove stvari za koje moraš znati. Evo što to ima novoga na hrvatskoj glazbenoj sceni!

Filip Rudan je objavio svoj prvi album

Kome bolje leži strana glazba nego ona na hrvatskom, za njega će Filipov prvi album biti pun pogodak. Na albumu „Everyday View“ većina je pjesama na engleskom, a tu se našle neke pjesme koje smo u protekle dvije godine već mogli čuti, kao i neke nove. Fanovi su ga zasipali pohvalama, rekli bismo s razlogom.

Albina je izbacila novu pjesmu

Nakon čekanja i čekanja na novu pjesmu, Albina je napokon izbacila „Strah“, za koju je rekla da govori o čari ponovnog susreta. Kao i za prošlu pjesmu, Albina je i autorica same pjesme, a u pisanju su joj pomogli i Đana Smajo i Hrvoje Domazet.

Albina Grčić u POP kvizu - 1 Albina nam je otkrila tko joj je najpoznatija osoba u imeniku i kako je napravila zbrku na društvenim mrežama

Gordana Marković je predstavila novi album

Kantautorica Gordana Marković objavila je svoj drugi studijski album pod nazivom „Nevidljivo, a važno“. Glas od kojeg ćeš se naježiti! „Od sada“ je vodeća pjesma s ovog albuma, a ako ti se svidi, poslušaj i ostale.

Marcela se s novom pjesmom vratila na glazbenu scenu

Pjesma „Nismo Isti Svijet“ kojom glazbenica najavljuje novu eru i pregršt novosti, odmah je ušla u top 40 najemitiranijih u domaćem eteru. Nije je bilo dugo na sceni, a kada čuješ ovu pjesmu, bit će ti drago da se vratila.

Mia Dimšić - 5 „Hajde ti Mia natrag na Eurosong“ – Mia Dimšić ima nove pjesme i zvuče kao da ih je pisala Taylor Swift

nova glazba Hrvatska što slušati domaće pjesme 2023. albina filip rudan marcela gordana marković

Još vijesti