Galerija Mia Dimšić - 5 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 2 +4 Mia Dimšić - 3

Ukoliko si u potrazi za nekom novom glazbom, ne moraš tražiti daleko. Iako Mia Dimšić do sada možda nije bila pjevačica koju si slušala, s novim bi se albumom to moglo promijeniti.

Svatko tko voli slušati Taylor Swift, voljet će slušati i album „Monologue“. Radi se novom albumu koji je izbacila Mia Dimšić, a koji je u potpunosti na engleskom i zvuči kao nešto što lako možeš zamisliti da bi pjevala Taylor. Nije prvi put da se ova domaća pjevačica uspoređuje s Taylor Swift.

Taylor Swift Koja je najpopularnija pjesma od Taylor Swift? Jedna se posebno izdvojila

Te su usporedbe krenule još nakon što je izabrana kao predstavnica za Eurosong s pjesmom „Guilty Pleasure“. Tekstovi, glazba, cijela atmosfera albuma je nešto što bi ti se moglo svidjeti ukoliko voliš Taylorine albume „Folklore“ i „Evermore“.

I ljudi su u komentarima na svim društvenim mrežama puni pozitivnih reakcija i pohvala. Neki priznaju da ne prestaju slušati njene nove pjesme, a drugi poručuju „Hajde ti Mia natrag na Eurosong“. Tu su također i oni koji krive geografiju jer Mia nije super popularna. Da je rođena u Americi, ovo bi bili hitovi, pisali su.

Poslušaj ih, možda pronađeš svoje nove omiljene pjesme.

Đana Smajo Najbolji nastup na IDJ Showu ove godine je izvela hrvatska natjecateljica

Mia Dimšić monoglogue novi album hrvatska taylor swift Hrvatska glazba što slušati slično kao taylor swift

Još vijesti