Galerija Mia Dimšić Mia Dimšić - 6 Mia Dimšić - 4 +3 Mia Dimšić - 3

Mia Dimšić je bila slatka i girly, ali to nije dovoljno da se plasira u finale Eurosonga. Iako je dobar dio izvođača u sinoćnjoj prvoj polufinalnoj večeri bio dosadan i nepamtljiv, svejedno su se plasirali u finale, pa što je falilo našoj predstavnici?

Sinoć se održala prva polufinalna večer Eurosonga, a svi koji su gledali sigurno su bili malo razočarani kada naša predstavnica ipak nije prošla dalje. Mia je dala najbolje od sebe i bila je jedna od svjetlijih točaka sinoćnje polufinalne večeri. S tim se slažu i fanovi Eurosonga, koji su ostali potpuno iznenađeni što Mia nije završila u finalu. Tvrde da je Hrvatska već drugu godinu za redom pokradena i da smo trebali proći dalje.

Slika nije pronađena Kada je Hrvatska na Eurosongu prošla najbolje, a kada najgore? Evo tko je bio najveći fejl

Ovakve su reakcije na svim društvenim mrežama.

 

 

A što ti misliš – jesmo li zaslužili da ne idemo u finale ili je Mia trebala proći dalje?

Misliš li da je Mia Dimšić trebala proći u finale ili nije?

Ukupno glasova:

Ako nisi, baci oko na nastup, jer Mia je definitivno bila preslatka! Međutim, Eurosong traži i želi puno drugačije nastupa i izvođače, nešto što hrvatska glazba ne može pratiti, kako su pokazalo do sada. Što je ove godine krivac zašto nismo prošli? Ne zna se točno, ali postoje nagađanja.

Tako je domaći PR stručnjak Vedran Strukar ponudio svoje objašnjenje, koje drži vodu: 'Nije kriva Mia Dimšić. Ona se prijavila na Doru i očekivala da može dati maksimum od sebe. Problem je u cijelom sustavu oko nje jer je ona žrtva tuđih interesa i tuđih ambicija. I to je ono što je problem. Da su neki ljudi napravili adekvatan posao, ne bi imali ovakav prijenos gdje se vidi da je ta djevojka prepuštena sama sebi. To je to što je žalosno', piše Index.hr.

 

 

Neki za loš rezultat krive redatelja nastupa koji je navodno na probi bolje režirao njen nastup nego što je to bilo za prijenos uživo. Drugi pak krive stajling i koreografiju koji su se dosta promijenili od onoga kako je bilo na Dori, a ova promjena kako kažu neki naši poznati za Večernji list, nije bila dobitna kombinacija. Stajling bi trebao pratiti pjesmu, a u ovom slučaju, nije imao baš nikakve poveznice s pjesmom. Također koreografija nije bila ništa posebno i nije se moglo shvatiti što se tu događa. Što god da bio razlog, opet nismo u finalu.

mia dimšić Mia Dimšić vs. hejteri: Odgovorila svima kojima smeta jedan detalj u njenom izgledu

Mia Dimšić eurosong 2022 rekacije Komentari zašto nismo prošli Polufinale

Još vijesti