Galerija Laura Laura Laura +3 Laura

Kada si u vezi s poznatim nogometašem, očekivano je da ćeš biti puno više u centru pažnje. Lauri je popularnost skočila kada su ona i Dani Olmo objavili da su skupa.

TikTokerica Laura Schmitt došla je više nego ikada u centar pažnje kada je ranije ove godine objavila da su ona i nogometaš Dani Olmo i službeno zajedno. Onima koji prate nogomet, vjerojatno njegovo ime zvoni u glavi. Mladi nogometaš je porijeklom iz Španjolske, ali igrao je za zagrebački Dinamo prije nekoliko godina. Gledat ćemo ga i ove godine na Europskom prvenstvu! Ako ti se svidio i malo si se zaljubila u njega, loša je vijest da Dani ima curu!

 

 

Prije par mjeseci su on i Laura priznali javnosti da su zajedno, a ako si mislila da je divno i krasno biti djevojka nogometaša, vidjet ćeš da to ima i svoje loše strane. Laura je počela dobivati puno negativnih i ružnih komentara, a s hejterima se odlučila obračunati i reći im da ju ne diraju. Snimila je video koji je postao viralan, a koji je nazvala "Pusa svim hejterima". U njemu je stavila primjere komentara kakve dobiva.

 

@lauraabla11 Kuss an alle Hater 😘😘✌🏼 #lauraabla ♬ I couldnt care less speed up - LESLIE CLIO

 

Ljudi joj pišu "Sada izgledaš kao svaka druga", "Kako si cringe, jadni tvoji prijatelji“, "Kako si umjetna", "Nemaš što tražiti na stadionima". Iako na društvenim mrežama ima uvijek negativnih komentara, od kada je ušla u ovu vezu, oni su se pojačali. U pozadinu je stavila i pjesmu "I Couldn’t Care Less" da bi poruka bila što jasnija i glasnija.

Nogometaš Dani Olmo i karta Hrvatske sa zastavom Španjolski as je Hrvat u duši! Njegove izjave su legendarne, a nije mu problem ni odgovarati na pitanja

Luis de la Fuente Španjolci objavili popis za Euro: S ovim igračima idu na Hrvatsku

Olmo i Kovačić Olmo biranim riječima govorio o Hrvatskoj: ''Ona mi je drugi dom! Uvijek je teško igrati protiv Vatrenih''

Lamine Yamal i Dani Olmo Mladi as Barce rješava zadaću i školske obveze, a u subotu prijeti Vatrenima

Šutalo i Modrić Hrvatska izgubila na startu Eura: Španjolska lakoćom do visoke pobjede!

Laura Schmitt laura abla Dani Olmo nogometaš djevojka nogometaša Komentari Hejteri europsko prvenstvo 2024

Još vijesti