Jala Brat

Trending na YouTubeu najbolje pokazuje što Hrvati slušaju. U pitanju je ljestvica od čak 10 pjesama i videa koju su trenutno najgledaniji ili najslušaniji kod nas, a ovog puta su se tamo pronašli čak i hrvatski pjevači!

Nemamo često priliku vidjeti i hrvatske pjevače među top 10 najslušanijih stvari kod nas na YouTubeu. Za one koje prate – znaju o čemu pričamo. Tamo se najčešće pojavljuju imena poput Bube Corellija, Jale Brata, Nuccija i drugih. No, sada se ta situacija malo i promijenila jer su se na trećem mjestu po slušanosti pronašli Hrvati, odnosno duet na jednoj od novijih pjesama koje su izdali. U pitanju su Jelena Rozga i Matija Cvek, a očito da se svima sviđa njihov nedavni hit pod nazivom 'Zar je ljubav spala na to' jer su zauzeli počasno treće mjesto po slušanosti. Ovo je zaista osvježenje na trending ljestvicu jer inače zaista tamo nemamo često priliku vidjeti naše pjevače, tako da nas je ovo malo iznenadilo. Ostatak liste je sličan kao i uvijek, iako su tamo i neke pjesme koje trendaju već tjednima.

10.Zera – 'Baraba'

9.Dado Polumenta – 'Problem'

8. Mimi Mercedez – 'Dajivé Komi'

7. Blackpink – 'Shut Down M/V'

6. Sandra Rešić – 'Prerano'

5. Nucci – 'Opanci'

4. Inas – 'Gigi'

3. Jelena Rozga i Matija Cvek – 'Zar je ljubav spala na to'

2. Popov – 'Miki Miki'

1. Jala Brat & Buba Corelli – 'LaMelo'

Prvo mjesto nas uopće ne iznenađuje. To su često viđeni Jala Brat i Buba Corelli koji već dugo vremena zauzimaju mjesta u trendingu na YouTubeu. Bilo bi čudno da njih nema na popisu!

PewDiePie YouTuber koji ima najviše pretplatnika na svijetu – toliko ni neke države nemaju stanovnika

Slika nije pronađena Koji je najgledaniji video u cijeloj povijesti YouTubea? Svi ga dobro znamo!

youtube Trending glazba lista najslušanijih trending lista

Još vijesti