Cure pjevaju djevojčici

Aleksandru Prijović će ovih dana izgleda slušati baš svi – od male djece do staraca. Ove su cure postale viralni hit preko noći kada ih je mama snimala kako njenu kći već sada uče što treba slušati.

Aleksandra Prijović je rasprodala Arene, a sada napokon koncerti i kreću. Prvi je danas, 1. prosinca. Pripreme su u tijeku, sitno se odbrojava do koncerta, tekstovi se ponavljaju… Aleksandra će ovih dana svirati u slušalicama mnogih! Dvije su cure oduševile domaću stranu TikToka i postale viralne preko noći. Jedna ih je mama snimala kako pjevaju njenoj kćeri pjesmu od Aleksandre i objavila s natpisom „Kad je tetke uče od malena“.

 

@kacaa_b__ Branko Kockica na aparatima 😂@jenny from the block🦋 @Nikolina #fyp #foryoupage #viral ♬ original sound - Katarina Blagojević

 

Preslatke su! Svi su se raznježili i nasmijali na video, a preko noći su postale popularne. U komentarima se hrpa ljudi javila koja je oduševljena i koji označuju jedni druge i komentiraju da će i oni tako. Bilo da voliš slušati Aleksandru i ideš li na koncert ili ne, moraš im priznati da su slatke!

Aleksandra Prijović Koja pjesma Aleksandre Prijović najbolje opisuje vaš horoskopski znak: Koji su to stihovi baš za vas?

Aleksandra Prijović Koja je najbolja pjesma Aleksandre Prijović? Mladi su se složili da je ovo njen najveći hit

Aleksandra Prijović koncerti pjesma od malena tiktok Viralno Hrvatska

Još vijesti