Najpregledaniji YouTube videi

YouTube je i dalje jedna od glavnih društvenih mreža na kojima se svakodnevno objavljuju razna videa, vlogovi i pjesme. Upravo zbog njegove popularnosti, neka videa koja su objavljena na YouTubeu su ušla u povijest zbog količine pregleda, a i mi smo se iznenadili kada smo vidjeli koja pjesma je prva na toj ljestvici.

Sigurni smo da ste se barem jednom pitali koja su to videa na YouTubeu, a da imaju najviše pregleda. Za neke od njih smo očekivali kako će se naći na ovom popisu, dok smo se za druge potpuno iznenadili jer su nešto totalno drugačije od očekivanog, pogotovo onaj video koji se je našao na prvom mjestu! Svi smo barem jednom čuli za njega, ali nismo znali da je najpregledaniji video na YouTubeu!


1.Baby Shark Dance – 9.95 bilijuna pregleda

Ako niste čuli za Baby Shark, živite ispod kamena. Ova dječja pjesma je jedno vrijeme zaludila Internet, a moramo priznati kako je zaista lako pamtljiva i upečatljiva.

2.Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee – 7.69 bilijuna pregleda

Despacito je pjesma koja je izašla po ljetu 2017. godine i tada je bila pravi hit koji se je vrtio čak nekoliko mjeseci i to neprestano. Nekima se ova pjesma i gadi koliko često su ju puštali tako da nije među omiljenima.


3.Johny Johny Yes Papa – 6.08 bilijuna pregleda

Na popisu se osim Baby Sharka pronašla još jedna dječja pjesma koja nije toliko popularna na Internetu kao Baby Shark, no svejedno je poznata s obzirom na količinu pregleda, ali među djecom, naravno!


4.Ed Sheeran – Shape of You – 5.58 bilijuna pregleda

2017. godina je očito bila godina puna dobrih hitova jer je tada Ed Sheeran objavio svoju pjesmu 'Shape of You' koja je osvojila sve glazbene ljestvice, a mnogi ju slušaju i danas bez obzira na to što je od njezinog izlaska prošlo već skoro 5 godina.


5. Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth – 5.38 bilijuna pregleda

'See You Again' je jedna od onih pjesama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i dan danas, čak skoro 7 godina nakon što je objavljena. Razlog tome je da je ta pjesma posvećena glumcu Paulu Walkeru koji je poginuo i samim tim dobiva još dublje značenje kada se pozorno sluša i tekst same pjesme. U svakom slučaju, zasluženo se nalazi na ovom popisu.

Pogledajte još:

Čija je fotka na Instagramu ove godine sakupila najviše lajkova? Donosimo ti popis najlajkanijih

Top 10 profila na TikToku s najviše pratitelja: Tko je na prvom mjestu sa skoro 132 milijuna?

Žele ukinuti najpopularnijeg balkanskog Youtubera – peticiju potpisalo više od 25 000 ljudi

pregledi najviše pregleda video youtube