Najzgodniji frajeri na Eurosongu 2023

Tko ne bi volio Euroviziju? Obuzme nas navijačka atmosfera, čujemo nevjerojatne pjesme, uživamo u još maštovitijim scenskim nastupima i kostimima, a ne ćemo se lagati – za oko nam zapnu i zgodni frajeri na pozornici.

Ako već do sad niste bacile oko na Euroviziju zbog „Mame ŠČ“ i naših fantastičnih predstavnika, možda hoćete, nakon što vidite listu zgodnih frajera koji ove godine predstavljaju svoje zemlje u Liverpoolu.

Andrew Lambrou

Ovaj 24-godišnjak predstavlja Cipar s pjesmom „Break a Broken Heart“. Svojim nastupom nije slomio, ali je zasigurno osvojio srca djevojaka diljem svijeta koje prate ovo natjecanje. Inače je rođen u Australiji, ali se vratio u Cipar, u domovinu svojih roditelja, kako bi predstavljao zemlju na glazbenom natjecanju.

 

 

Luke Black

Pravim imenom Luka Ivanović predstavlja Srbiju s pjesmom „Samo mi se spava“. No kad vidimo njega, nama se nikako ne spava – već nam ga se samo gleda. Inače, ovaj 30-godišnjak prvi je srpski umjetnik koji je potpisao ugovor za Universal Music Group, jednoj od najvećih glazbenih kuća na svijetu.

 

 

Victor Vernicos

Najmlađi predstavnik Grčke u povijesti Eurosonga, Victor Vernicos, ima tek 16 godina. Pjesme je počeo pisati već sa 11. Osim što je mlad, talentiran, on je i nevjerojatno sladak tako da ne sumnjamo da će mnoge cure glasati za Grčku, upravo zbog Victora.

 

 

Reiley

Rani Petersen, poznat još kao i Reiley, predstavlja Dansku s pjesmom „Breaking My Heart“. Ovaj 25-godišnjak osim pjevačke karijere, vrlo je uspješan influencer. Na TikToku ga prati preko 10 milijuna pratitelja, a na Instagramu je premašio brojku od 300 tisuća .

 

 

Marco Mengoni

Talijanski pop pjevač i tekstopisac proslavio se 2009. godine nakon pobjede u talijanskom showu X factor i od tada gradi uspješnu glazbenu karijeru. Svoju zemlju predstavlja s pjesmom „Due Vite“ ili u prijevodu „dva života“, koja govori o ljubavnoj boli nakon prekida. Hoće li Marco zaluditi obožavateljice Eurosonga, baš kao što je i to njegov sunarodnjak Damiano David to uspio pred dvije godine?

 

 

Remo Forrer

Presladak 22-godišnjak predstavlja Švicarsku s pjesmom „Watergun“, koja u sebi skriva antiratnu poruku. Inače, ovaj se Švicarac od ranog djetinjstva bavi glazbom, a od instrumenata zna svirati flautu, harmoniku i klavir.

 

 

Theodor Andrei

On je pjevač, skladatelj i glumac, a ove godine predstavlja svoju zemlju Rumunjsku s pjesmom DGT (Off And On)“. 18-godišnji roker priznao je da mu je nastup na Euroviziji oduvijek bio san, a njegova pjesma ima snažnu poruku da ostanemo vjerni sebi i budemo pokretači promjena koje želimo vidjeti u svijetu.

 

 

 

Tko je najzgodniji frajer na ovogodišnjem Eurosongu?

Ukupno glasova:

 

najzgodniji dečki na eurosongu najzgodniji frajeri eurosonga eurosong 2023 eurovizija 2023 mama šč let 3 hrvatska eurosong 2023

Još vijesti