Let 3

Napokon smo nakon 6 godina ponovno u finalu. Da, 6 godina se Hrvatska nije uspjela kvalificirati za finale Eurosonga. Posljednji smo put bili u finalu kada nas je 2017. predstavljao Jacques Houdek.

Od Leta 3 nismo niti očekivali ništa manje od finala. Njihovi su nastup i pjesma bili definitivno specifični i nisu jedan od onih nastupa koji se utopi u masi, a to je ono što treba za Eurosong. Ako se ne izdvajaš, nemaš šanse. Jedna stvar koja je sigurno mnoge razočarala je izostanak traktora na pozornici, ali i bez njega je to bio nastup za pamćenje. Sada ih čeka finale! Trenutni je favorit za pobjedu Loreen koja predstavlja Švedsku, ali ne bi bilo prvi put da su kladionice „prognozirale“ pogrešno. Jedna stvar u nastupu Leta 3 koja nam je zapela za oko, a vjerujemo i tebi, su djeca na njihovim majicama.

Tko su ta djeca i zašto su tu? Pošto pjevaju o psihopatu, koji se često spominje kroz tekst, pa je logično za pomisliti da bi to mogli biti „svjetski psihopati“, ljudi koji su pokretali ratove, kao djeca. No, nisu. Djeca na majicama su oni sami, članovi skupine Let 3 kada su bili mali.

 

 

Ovu su informaciju otkrili u Eurosongovom podcastu pa ako nisi veliki fan i nisi gledala podcast, lako ti je moglo promaknuti. Gostovali su u epizodi 19, a podcast se zove „The Official Eurovision Song Contest Podcast“. Zašto su pak djeci prekrivene oči? Neki misle da su to otkrili u jednom od svojih videa kada su govorili da se djeca ne smiju krasti.

 

 

Ako su i tebi djeca na majicama zapela za oko i bila misterij, sada znaš sve!

Odjevne kombinacije s Eurosonga koje su bile posebne: 14 izvođača do danas koji su se izdvojili Ruslana i Doris Dragović Kate Miller-Heidke (Australija) Maneskin (Italija) +11 Jedward (Irska)

eurosong 2023 eurovizija let 3 Hrvatska nastup majice djeca na majicama tko su djeca zašto imaju djecu na majicama objašnjenje

Još vijesti