Grše i Miley

Glazbena se scena neprestano oblikuje i evoluira. Kroz ritmove, stihove i melodije, ovi izvođači prenose svoje priče i energiju, a njihov zvuk odjekuje diljem Hrvatske. U ovom članku saznaj tko je prema Billboard ljestvici 2023. bio na vrhu ljestvica i čiju smo glazbu slušali na repeatu.

Albina i Marcela Slušamo hrvatsku glazbu: Ovo su 4 pjesme koje nam se trenutno vrte u slušalicama

1. Grše
Prvi na ljestvici je svima dobro poznati Grše! Sa svojim hitom Mamma mia" popeo se na vrh ljestvice još u svibnju, a status prvaka je držao sve do rujna.

2. Jala Brat i Buba Corelli
Ovaj duo koji već dugo hara našom scenom izbacio je singl „S.O.S." te je u travnju njihova pjesma bila obavezna stavka na svakom partyju i klubu u zemlji.

3. Nucci
Veljaču je osvojio Nucci sa svojim velikim hitom „Automatti" koji broji čak 20 milijuna pregleda na YouTube-u!

4. Miley Cyrus
Sa američke pop scene srca nam je osvojila Miley Cyrus sa svojim velikim hitom „Flowers". Ovu predivnu pjesmu mogli smo čuti gotovo na svakom domaćem radiju i to nekoliko puta dnevno.

5. Voyage
Mladi izvođač koji se munjevitom brzinom uvukao u svačije slušalice svojim se singlom „La La La" uspio plasirati na ljestvicu top 5 najslušanijih pjevača. Pjesma na YouTube-u ima nevjerojatnih 16 milijuna pregleda.

Claudia Beni i Enjoy Glazba koju su slušale starije generacije, a koja bi se mogla svidjeti i mladima danas – top 4 velika hita

 

top 5 glazba 2023. Grše Jala Brat Buba Corelli nucci miley cirus voyage

Još vijesti