Galerija Louis Tomlinson Louis Tomlinson Niall Horan +6 Niall Horan

Svaki Directioner sanja o danu kada će se dečki ponovno okupiti. Iako se to čini kao nemoguće i samo san, počele su se ovih dana događati čudne stvari koje otkrivaju da ovo možda ipak nije toliko ludi san.

Fanovi One Directiona ovih su dana na rubu. Ne znaju što se događa, a čini se da se događa nešto veliko. Možda je došao kraj čekanju da se dečki ponovno okupe! Pa barem i na jednu večer. Već se za njihovu godišnjicu pričalo o tome, ali je ispalo da ipak ništa od toga. Samo su za fanove osmislili različite interaktivne sadržaje na svojoj stranici. Ali sada su stvari drugačije.

Slika nije pronađena Koji su si dečki iz One Directiona dobri i sada, a koji više uopće ne pričaju?

Jedna je cura postala opsjednuta istragom ima li nade za okupljanje i sada se ta mogućnost čini jako vjerojatnom. James Corden je dobro poznato ime, kao i njegov 'Late Late Show' i 'Carpool Karaoke'. S obzirom da njegovim emisijama dolazi kraj, zauvijek, mnogi su uvjereni da planira otići sa stilom. Tako da za kraj okupi One Direction! Zvuči ludo, ali postoje dokazi. Znakovi da se nešto sprema.

 

@helpmejeffree SOMEONE PLEASE EXPLAIN HOW THIS HAS BECOME MY LIFE #harrystyles #louistomlinson #larrystylinson #larry #jamescorden #hshq #lgbtq ♬ Love Of My Life - Harry Styles

 

On je objavio Tweetove s nazivom 'Calm Before the Storm', nagovještajući nešto veliko! Harry Stylesa su uhvatili da snima nešto s njim prošli tjedan, a onda je i Louis objavio isti tweet kao i James. Bilo je i priče da upravo u to vrijeme kada bi se trebala snimati epizoda, za čudo, svi imaju slobodan dan i nalaze se u istom gradu, čak i oni koji su na turneji. Ako ništa, očekuje se barem zajednički nastup! Definitivno se čini kao da nije slučajnost. Jesu li fanovi u pravu ili je sve samo još jedna lažna uzbuna? Saznat ćemo uskoro!

Slika nije pronađena Koji je član bivše grupe One Direction danas najpopularniji, a koji ima najmanje fanova?

 

one direction ponovno okupljanje znakovi glazba

Još vijesti