one direction

Raspad One Directiona je slomio brojna srca djevojaka, ali samo na kratko, jer dečki su se vratili, samo je svaki od njih započeo svoju solo karijeru. Svatko je nastavio pratiti svog omiljenog člana, a evo koji je od njih danas najpopularniji.

Otkad su se pojavili na natjecanju 'X Factor', uspjeli su postići svjetsku slavu i poharati glazbenu scenu, ali onda su sve iznenadili i počeli se polako raspadati. U 2015. ih je najprije napustio Zayn, a onda su godinu dana kasnije svi odlučili otići u svoje solo projekte. Danas svaki od njih ima svoju karijeru, otišli su u različitim smjerovima, a nekima je popularnost zbog toga skočila, dok su drugi tu negdje, ali nisu više ni upola popularni kao prije. Just Jared Jr. je napravio ljestvicu popularnosti po tome kolika im je trenutno zarada i koliko su hitova imali od početka solo karijere.


5.Louis Tomlinson
Na zadnjem je mjestu, kao najmanje popularan, Louis. Iako je imao nekoliko hitova koji su postali veliki, to je bilo to, više se za njega ne čuje nego što se čuje.4.Niall Horan
Odmah tu negdje je i Niall. On je nakon raspada krenuo jako s dva uspješna albuma, ali osim glavnih singlova koji su postali hitovi, nekako kao da su ljudi s vremenom zaboravili na njega.

3.Liam Payne
Liam je jedno vrijeme bio popularniji po svom ljubavnom životu nego po glazbi, ali uspio se bolje progurati u glazbenom svijetu nego ostala dvojica koja su iza njega na ovoj ljestvici. Zlatna sredina.2.Zayn Malik
Zayn, koji je prvi napustio grupu, imao je dobar razlog za to. Otkad je krenuo u solo karijeru kao da mu je još bolje krenulo. Puno je fanova nastavilo slušati i pratiti njegovu glazbu i nakon raspada grupe, a danas je nažalost više poznat po skandalu nego po glazbi.

1.Harry Styles
I naravno, na prvom je mjestu Harry. Njemu je raspad One Directiona donio najviše koristi. Solo karijera mu je pomogla da promijeni malo glazbu kakvu stvara i čini se da je pogodio u sridu jer od tada, sakupio je samo još više fanova nego što ih je imao kao jedan od Direction dečkiju.Harry je daleko najpopularniji i oko toga će se sigurno svi složiti.

Pogledajte još:

Niall Horan ispričao kako su se on i dečki iz One Directiona osjećali zbog velikih fanova - i nije lijepo

Liam Payne otkriva tko je bio najbolji pjevač One Directiona – slažeš li se s njim?

Liam je otkrio da su se on i jedan član One Directiona opako hejtali dok su bili u grupi

članovi najpopularniji one direction boy bend

Još vijesti