one direction

S obzirom da se nisu raspali zbog neke drame i velike svađe, bilo je za očekivati da će si ostati dobri, ali neke je ipak život razdvojio i više nisu prijatelji, a neki se drugi i dalje druže.

Svaki veliki fan One Directiona pamti datum 25.3.2015., dan kada im se omiljena grupa počela raspadati odlaskom Zayna. Još su preostala četvorica ostala zajedno pola godine, ali onda su i oni odlučili da je vrijeme za proglasiti kraj One Directiona. Iako svi sanjaju o danu kada će se ipak spojiti natrag, nekako kako vrijeme prolazi, postaje jasnije da nema šanse da se to ikada više dogodi. Pogotovo zato što si neki od njih nisu ostali u nikakvim odnosima nakon raspada. Neki su i dalje prijatelji, ali neki…razdvojili su se i više nema nikakve komunikacije između njih već godinama. Koji su si dečki iz One Directiona dobri i dalje, a gdje je prijateljstvo završeno?

one direction Koji je član bivše grupe One Direction danas najpopularniji, a koji ima najmanje fanova?

Zayn i svi ostali članove 1D-a – više se ne druže i ne komuniciraju.

Harry i Liam – i dalje prijatelji! Liam je nedavno komentirao Harryjev nastup na Coachelli i nazvao se Harryjevim starijim bratom.

 

 

Harry i Louis – više ne pričaju. Nisu se posvađali niti ništa, samo su se jednostavno razdvojili, onako kako se stara prijateljstva polako ugase kada vas život odvede na suprotne strane.

Slika nije pronađena Niall Horan ispričao kako su se on i dečki iz One Directiona osjećali zbog velikih fanova - i nije lijepo

Harry i Nial – prijatelji, čak se i druže povremeno kada stignu. Paparazzi su ih uhvatili zajedno u šetnji, tj planinarenju, ili barem fanovi tako tvrde. Ne vide im se lica pa je nemoguće reći sa 100% sigurnosti.

 

 

Louis i Liam – prijatelji! Liam je u nedavnom Instagram Livu zamolio fanove bi li mu mogli poslati datume koncerata Louisa i Harryja da ode na njih.

Louis i Niall – prijatelji! Otkad su Louis i Liam postali očevi, Niall zna da nemaju toliko vremena, ali zato je on taj koji će se češće javiti i vidjeti kako su.

 

 

Liam i Niall – prijatelji, jednom je prilikom Niall izjavio da redovito chekira Liama i Louisa, jer iako se ne stignu vidjeti, barem im se može tu i tamo javiti porukom.

one direction Odnosi prijatelji odnosi između članova