Galerija Filmovi o prijateljstvu Bridesmaids You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah +12 Someone Great

Nekada ti se možda gledaju ozbiljniji i "pametniji" filmovi, a okej je i ako ti se nekada gleda nešto opuštajuće, zabavno i smiješno. Imamo 15 takvih filmova koji će te zabaviti i nećeš imati potrebu gledati na sat, a u svima su u fokusu prijateljstva.

Kada će ti sljedeći put biti dosadno, pozovi frendicu/frendice na filmsku večer. Pripremi kokice, pića, pizzu, što god želite jesti ili piti pa još za kraj odaberite i film. Neka to bude neki zabavan, lagani film koji će vas zabaviti i s kojim će vam vrijeme proletjeti. U svim se ovim filmovima slavi prijateljstvo i dodatan je razlog da ih pogledaš baš sa svojom BFF. Podsjetit će vas koliko ste sretne što imate jedna drugu i tako dobar odnos. Girly filmovi možda neće osvajati prestižne filmske nagrade, ali će osvojiti srca gledatelja, a to je još bitnije. U galeriji iznad pogledaj 15 naslova koji su u ovim kategorijama i s kojima možete upotpuniti svoju filmsku večer.

Do Revenge Ponašanja iz girly filmova koja nikada ne bi trebala kopirati: Ovih 8 ostavi SAMO za filmove

Romantična komedija Romantične komedije koje bi se mogle svidjeti i tvom dečku

Hachi i Walk to Remember Depresivna filmska lista: 10 tužnih filmova koji te neće ostaviti ravnodušnom

Filmovi filmska lista girly filmovi filmovi o prijateljstvu zabavni filmovi smiješni filmovi filmovi s kojima će ti proletjeti vrijeme

Još vijesti