Do Revenge

Kada gledamo filmove nekada nam oni daju i ideje za stvari koje bismo mogli napraviti i mi u stvarnom životu. U filmu je tako dobro funkcioniralo pa zašto ne isprobati? U ovih 8 slučajeva radije nemoj.

Girly su filmovi uvijek zabavni za gledanje. Nisu najpametniji filmovi koje možeš pogledati, ali su zabavni, simpatični i opuštajući – a nekada je baš to ono što nam svima treba. Prije nego što uzmeš neki od savjeta iz ovakvih filmova i ideš ga primijeniti u svom životu kada je u filmu funkcionirao tako dobro – da te upozorimo kako to nije baš najbolja ideja. Neke su stvari uspješne samo u filmovima, a u stvarnom bi ti se životu vrlo vjerojatno obile u glavu. Nekada treba riskirati, ali ne na ove načine. Izdvajamo ti 8 ponašanja koja bi uvijek trebala ostaviti samo za filmove, nemoj ovo ići i ti raditi.

Anyone But You Kako da ti život izgleda više kao romantična komedija? 10 stvari tipičnih za ove filmove koje i ti možeš raditi

1.Ostaviti SVE zbog dečka
Prijatelje, faks, hobi… U filmovima možeš vidjeti da su glavni likovi spremni napraviti sve zbog ljubavi i sve ostaviti zbog dečka iz snova. U realnosti ne bi nikada trebala ništa ostaviti zbog dečka jer ako te neki dečko ne želi takvu kakva jesi, onda to nije pravi dečko za tebe. Dečko i veza nisu sve na svijetu kao što ti se čini da je u filmovima.

2.Udružiti se s drugim curama da se nekome osvetiš
Ovo se zove bullying. U filmovima takve situacije završe dobro i na kraju svi budu prijatelji, a zlikovci plate za loše stvari koje su napravili. Osveta nije dobra ideja i za razliku od likova u filmovima, ne bi se trebala spuštati na nivo osobe koja ti je napravila nešto, nego joj pokaži da si iznad toga i iznad nje.

3.Zavlačiti dva dečka jer se ne možeš odlučiti s kim bi bila
Iako ih glavni lik zavlači, na kraju nekako svi završe kao prijatelji i ne budu toliko povrijeđeni. Ne bi to trebala raditi jer će sigurno netko ostati povrijeđen, a taj bi netko mogla biti i ti ako oboje shvate da se igraš s njima.

4.Misliti da će laži proći kao da nisu big deal
Laganje se čini kao da uopće nije big deal kada gledaš filmove, ali uvjeravamo te da u stvarnom životu 90% takvih situacija ne bi prošlo i da bi brzo bila uhvaćena. Iako je glavni lik lagao i muljao cijelo vrijeme, na kraju mu svi oproste i nema nikakvih posljedica – to nije realnost, ni malo.

5.Misliti da će ti život postati bolji kada izmršaviš i počneš izgledati kao cure s Instagrama
Makeoveri su često u girly filmovima, a kada lik prođe jednu takvu drastičnu promjenu izgleda i odjednom se "proljepša", cijeli im život krene na bolje. Da, ako si izgledaš dobro počet ćeš se osjećati samopouzdanije pa možda i stvarno dobiješ dojam da se odjednom sve promijenilo na bolje, ali to ne znači da ćeš život staviti na pauzu dok ne počneš izgledati savršeno po standardima koje si si postavila.

6.Željeti nadoknaditi sva iskustva iz srednje tek na kraju pa raditi ludosti
Možeš vidjeti da štreberi i učenici koji nisu imali bogati društveni život u srednjoj odjednom u zadnjem razredu odluče sve nadoknaditi i onda počnu raditi ludosti i pretjerivati. Pošto su toliko dobri, svi im ta ponašanja oproste. Niti jedna krajnost nije dobra pa tako ni ova. Možeš si napraviti prave probleme ako se odjednom odlučiš ponašati ludo i neobuzdano.

Harry Potter i Brzi i žestoki Likovi iz serija i filmova koji su nastali po ljudima iz stvarnog života – za ovih 9 to nikad ne bi rekla

7.Uzeti pauzu nakon srednje da se pronađeš
Čini se kao dobra ideja! Pogotovo jer mnogo maturanata ne zna koji faks upisati i želi li uopće upisati faks. Pauza nakon srednje je nešto što možeš često vidjeti u filmovima. No, ovo nije dobra ideja jer uglavnom ćeš tu godinu provesti ne radeći ništa i neće ti se više dati vratiti školovanju.

8.Misliti da trebaš postati nepristojna kako bi bila popularna
Popularne su cure uvijek one kojih se svi boje i koje djeluju pune sebe. Uopće ne moraš biti takva da bi bila popularna! Ne moraš vrijeđati druge, biti bully, ponašati se kao da si iznad svih i slično. To nije jedini put do popularnosti, već jedini put do toga da ostaneš bez prijatelja.

film ponašanja iz filmova girly filmovi romantični filmovi chick flicks ponašanja koja ne funkcioniraju u životu ponašanja koja ne bi trebala kopirati obiti o glavu

Još vijesti