Horrori

Već na početku godine znamo neke filmove koji dolaze kroz godinu, ali uvijek se pojave i neka iznenađenja koja nisu bila najavljena. Za sada se zna da svi ovi horori sigurno dolaze kroz 2023. godinu.

Ove godine se sprema dosta horora koji na prvu djeluju kao da bi mogli biti dobri. Neki od njih će nadamo se opravdati očekivanja, a neki i razočarati, ali za sada im se svima veselimo. Koliko god da volimo gledati slatke romantične filmove, nekada nam baš treba neki strašan film. Za ovu je godinu najavljeno dosta horora. Neki su od njih već izašli do sada i već ih možeš pogledati dok čekaš da dođu oni koji tek trebaju izaći. Što nas sve čeka u svijetu horora kroz 2023. godinu? Baci oko na ovih 11 filmova, neki bi se mogli svidjeti i tebi ako si fan strašnih filmova.

Filmovi 2023. Filmovi koji izlaze 2023. godine, a koje jedva čekamo: Za ovih 15 si stavljamo podsjetnike

1.M3gan (izašlo)
Dok čekaš filmove koji tek trebaju stići, baci oko i na neke koji su već došli u protekla 2 mjeseca. Jedan od njih je „M3gan“, film o kojem se itekako pričalo. Neki kažu da je super i da će ga fanovi horrora obožavati, a drugi kažu da uopće nije strašan i da ne znaju zašto je to horror. Kome vjerovati? Najbolje pogledati i procijeniti za sebe jer ipak prevladavaju pozitivne recenzije.

2.Sick (izašlo)
Ovi su se redatelji odučili vratiti u vrijeme pandemije kovida i karantene. Priča je o dva prijatelja koji odu u karantenu u osamljenu kuću na jezeru, a uskoro saznaju da tamo nisu sami.

3.Infinity Pool (izašlo)
Bogati par odlazi na godišnji odmor u fensi hotel na otoku i sve je super dok se ne dogodi jedna nesreća koja će cijeli hotel okrenuti naopačke i uskoro će se morati boriti za vlastiti život.

4.Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (izašlo)
Ako voliš priču o slatkom medvjedići Winnie The Poohu, onda će ti ovaj horror totalno uništiti sliku o njemu.

5.Scream 6 (10.ožujak)
Trenutno mnogima omiljenu glumicu Jennu Ortegu uskoro gledamo u novom nastavku hit filma „Scream“. Nakon godina pauze, sada dolazi njegov već 6. nastavak! Koliko je ovaj horror stvarno strašan je upitno, ali za fanove serijala, moglo bi biti fora napokon pogledati novi nastavak.

6.Evil Dead Rise (22. travanj)
O ovom se filmu govori s uzbuđenjem i mogao bi biti dobar. Ili se tako barem samo čini. Trailer izgleda dobro, pogotovo ako voliš horrore s nadnaravnim elementima u radnji.

7.The Boogeyman (2.lipanj)
Film koji je baziran na istoimenoj knjizi horror pisca Stephena Kinga. Sve što dolazi od Stephena Kinga djeluje dobro. Kada su knjige u pitanju, znaš da će biti dobra – s filmovima je ipak drugačije. Nadamo se da redatelji ovaj neće uništiti.

8.The Nun 2 (8.rujan)
Nakon što je The Nun ostvario veliku zaradu u kinima, bilo je čudno da se ovoliko čekalo na nastavak filma. Originalni je film itekako bio gledan, a sada se Valak opet vraća na filmska platna. Pitanje je samo hoće li biti jednako uspješan nastavak kao i prvi film.

9.The Exorcist (13.listopad)
Dolazi još jedan „The Exorcist“. 12-godišnjakinja je opsjednuta demonom, a njena majka pokušava pronaći pomoć od nekoga tko je to isto već prošao. Svaki je Egzorcist na sličnu foru, ali ih svejedno ljudi vole pogledati.

10.Saw 10 (27.listopad)
Ove godine nam dolazi i 10. „Saw“. Da, dobro si pročitala, deseti. Ovi su filmovi bili super, ali nakon već tko zna kojeg nastavka, kao da su prestali biti popularni i više to nije bilo to. Nakon kratke pauze, ove nam godine stiže i novi „Saw“. Neki će samo zakolutati očima, ali tko voli ove filmove, ovo bi mu mogla biti dobra vijest.

11.The Strangers (ne zna se datum)
Ovo je nova verzija istoimenog filma iz 2008. godine. Originalni film je bio super, a ako će ovaj biti imalo kao original, bit će to dobar horror. Za njega se jedinog ne zna kada točno dolazi, ali trebao bi biti tu ove godine.

Čovjek zvan Otto U kina je došao film koji osvaja baš sve: I mladi i stari na kraju trebaju papirnate maramice

Filmovi dolaze 2023. novi horror novi horror filmovi horrori 2023. što gledati lista filmova

Još vijesti