Challengers

U potrazi za filmom koji bi mogla gledati, ne moraš tražiti predaleko. Ima naslova koji su izašli kroz ovu godinu, a koji mogu biti tvoj sljedeći odabir, a imamo i nekoliko njih koje trebaš imati na oku.

Prešli smo polovicu 2023. godine! Možeš li vjerovati da je već toliko prošlo? Kao da je godina počela prije par mjeseci, a ne već njih šest! Do sada je ove godine već izašla hrpetina filmova, ali nisu svi zaslužili da ti budu na radaru. I ove godine dolaze neki zanimljivi teen filmovi koje trebaš imati na oku. Neki su već stigli i možeš ih već i sada pogledati, a neki dolaze u sljedećim mjesecima – i imamo ih na oku jer se čini da bi mogli biti itekako dobri. Što to sve ima novog u svijetu teen filmova? Evo kratkog pregleda!

Filmovi koji su već izašli ove godine

Missing
Iako ovo nije službeno teen filmu, u njegovom je središtu tinejdžerica koja pokušava otkriti gdje joj je nestala majka nakon što je otišla na put sa svojim novim dečkom. Odjednom joj se izgubi svaki trag, a njena se kći baci u internetsku potragu.

When You Finish Saving the World
Komedija/drama o mami i sinu koji nikako ne razumiju jedno drugo. U glavnoj je ulozi Finn Wolfhard kojeg znamo iz „Stranger Thingsa“. Film nije briljirao, ali mogao bi ti biti zanimljiv za pogledati, pogotovo ako tražiš neki kraći.

Teen Wolf: The Movie
Film koji je zapravo nastavak istoimene serije koja je išla na MTV-u.

Scream VI
Jenna Ortega je jedna od najpopularnijih mladih glumica trenutno, a dok čekaš novu „Wednesday“, možeš ju pogledati i u ovom hororu.

Are You There God? It's Me, Margaret
Film o kojem se baš i nije pričalo, što je šteta jer je jako dobar. Prati 11-godišnjakinju koja se iz grada preselila u predgrađe i naravno, i život joj se totalno promijeni odjednom.

The Little Mermaid
Treba li išta dodatno reći? „Mala sirena“ je jedan od filmova ove godine o kojem se ne prestaje pričati.

Prom Pact
Disneyjev film o maturalnoj večeri i životu srednjoškolke Peyton koja ne vjeruje u ljubav. Jedan od onih zabavnih filmova za pustiti „mozak na pašu“.

Filmski poljupci Filmski poljupci za pamćenje: 12 romantičnih poljubaca iz filmova koji nisu nerealni - i ti ih možeš imati

Filmovi koji još trebaju izaći ove godine

Barbie (dolazi 20. srpnja)
Ovaj mjesec u kina stiže „Barbie“ film, a kako se čini, po trenutnim recenzijama, čini se da će biti pun pogodak.

Challengers (dolazi 15. rujna)
Zendaya u romantičnom filmu! Priča prati tri sportaša koji se znaju iz vremena kada su bili tinejdžeri i kada su se natjecali na teniskom natjecanju.

Dune: Part Two (dolazi 3. studenog)
Nastavak prvog dijela koji te vjerojatno ili osvojio ili ti je bio predosadan. Film je pun poznatih glumačkih faca!

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (dolazi 17. studenog)
Napokon nam ove godine dolaze i nove „Igre gladi“. U ovom novom nastavku pratimo priču predsjednika Snowa dok je još bio mlad.

Wonka (dolazi 15. prosinca)
Willy Wonka i tvornica čokolade je sigurno film za koji si već čula, a sada dolazi u malo drugačijem izdanju, a Timothee Chalamet je Willy Wonka.

Romantični filmovi Romantični filmovi koji nemaju happy ending: 9 naslova čiji bi te kraj mogao rasplakati

Filmovi filmovi 2023. teen filmovi izlaze 2023. novi filmovi za mlade što gledati prijedlozi novih filmova

Još vijesti