Prijatelji

Odrasli smo na filmovima i serijama koje su nam pokazivale kako bi to odrasli život trebao izgledati, a kako smo postajali stariji, sve nam je bilo jasnije da su nas itekako prevarili. Naravno da ne očekujemo princa na bijelom konju, ali neke smo stvari ipak mislili da će se dogoditi.

Svačiji život izgleda drugačije, ali uvjeravamo te da gotovo niti jedan odrasli život ne izgleda onako kako to prikazuju filmovi i serije. I znamo da neće biti sve tako jer filmovi ne prikazuju stvarnost, ali neke detalje smo ipak očekivali. I izgleda da nismo jedini koji su razočarani. Ljudi su za Buzzfeed otkrili najveće laži koje su im prodali filmovi i serije o odraslom životu. Očekivali su jedno, a dobili drugo. Nemoj i ti imati ova očekivanja, jer za većinu se ona ne ispune.

1.Ti i BFF iz srednje ćete živjeti skupa
Nećete. Vjerojatnije je da ćete se vidjeti jednom mjesečno nego živjeti skupa. Nažalost ne baš idealan scenarij, ali realan.

2.Imat ćeš plan i znati što želiš u životu
Rijetko tko ima plan što želi u životu, većina ni 15 godina nakon završetka srednje ne zna koji im je točno životni plan i cilj.

3.Imat ćeš veliku grupu prijatelja s kojima ćeš se stalno viđati
Imat ćeš prijatelje, da, ali neće oni svi biti međusobno prijatelji. Sklapat ćeš prijateljstva u različitim situacijama i imati više manjih grupica prijatelja. S kojima ćeš se jedva stizati vidjeti.

4.Stalno ćeš biti u štiklama i izgledati dotjerano
Ovo će biti istina jedino ako želiš da te non stop bole noge i da ti bude neudobno. Većina odraslih nosi štikle na posao ako treba, ali u slobodno vrijeme ipak prevladaju tenisice.

Blake Lively i Cole Sprouse Uloge zbog kojih ih je danas jako sram: Glumci otkrili koje to filmove žele da svi zaborave

5.Čeka te sretna veza
Iznenađenje! Čak ni kada budeš starija neće biti tako lako pronaći normalnog dečka za ozbiljnu vezu.

6.Imat ćeš ormar iz snova
Nažalost, novac ćeš vjerojatno trošiti na neke druge stvari, a ne na odjeću. Barem ne onoliko koliko to misliš da budeš. Odrasli u filmovima uvijek imaju neki kul stil, a u realnosti većina, osim influencera, ne izgleda baš tako modno osviješteno svaki dan.

Sumrak Filmske lokacije koje možeš posjetiti i u stvarnom životu – ovih 14 postoje i evo gdje su

7.Godišnje odmore ćeš provoditi na nekim kul lokacijama
Bit ćeš toliko umorna od posla da nećeš imati snage i svaki godišnji ići na neku avanturu. Naravno, ne uvijek. Ali većinu ćeš vremena samo htjeti mir i tišinu. I naspavati se.

8.Počet ćeš redovito trčati
U filmovima svi odrasli kao da se bave trčanjem. Po kvartu trčkaraju kao da je to normalna stvar. Ako nisi sportski tip, morat ćeš se jako natjerati da ovo ideš raditi. I u 9 od 10 slučajeva ipak nećeš otići na trčanje.

9.Imat ćeš posebnu odjeću za posao
U filmovima likovi imaju uvijek poseban odjeljak u ormaru s odjećom za posao. U stvarnosti, tako nešto ima malo ljudi. Sve ovisi čime ćeš se baviti i moguće je da ćeš imati uniformu. Ali ako nećeš imati uniformu, malo tko ima baš striktno određenu odjeću za posao.

Stvarni život odrasli život na filmu stvarnost vs. film ne izgleda ovako

Još vijesti