Filmovi na Netflixu - 4

Ne samo da lipanj jedva čekamo zbog završetka škole i faksa, dolaska ljeta i odlaska na more, već i zbog raznih novih filmova koji stižu na Netflix! Najavljuje se mnogo novih filmova i serija, a ovih 5 su nam baš zapeli za oko.

Nije bitno planiraš li ove godine na more ili ne, jedan dio lipnja moraš obavezno rezervirati za gledanje novih filmova koji dolaze na Netflix. Na ovom popisu smo izdvojili njih 5 za koje jedva čekamo da izađu, a neke od njih ćemo gledati vrlo brzo. Najbolje od svega je što većina izlazi taman kada počinju ljetni praznici pa je uzbuđenje još i veće.

1.'Jennifer Lopez Halftime' – 14. lipnja

JLo je unazad nekoliko mjeseci često angažirana u raznim filmskim ulogama, ali ovaj put je film posvećen samo i isključivo njoj! U pitanju je dokumentarac koji prati cijelu njezinu karijeru, s naglaskom na onu glazbenu, a od svih ovih filmova, on će se prvi prikazivati na Netflixu.

Glumci s Netflixa Glumci koji su postali popularni zahvaljujući ulogama na Netflixu - prije za njih nismo ni znali

2.'The Wrath of God' – 15. lipnja

Ovaj triler novi je film koji izlazi uskoro, za sve one koji će ga možda pomiješati s jednim istoimenim filmom iz 20. stoljeća. Radnja filma prati život jedne mlade žene i njezine obitelji gdje se istražuje niz neobjašnjivih smrti koje su se dogodile. Zvuči zanimljivo, zar ne?

3.'Spiderhead' – 17. lipnja

Ovaj film sniman je u najgore razdoblje kada se je mogao snimati, a to je bilo tijekom početka pandemija korona virusa! No, očito kako je snimanje ovog znanstvenofantastičnog trilera bilo uspješno s obzirom na to da uskoro izlazi, a jednu od glavnih uloga ima i Chris Hemsworth!

Film Senior Year Netflix ponovo na udaru kritika – u novom najpopularnijem filmu gledatelji pronašli nekoliko grešaka

4.'Love And Gelato' – 22. lipnja

Ako voliš Italiju, Rim i ljeto – onda ćeš biti oduševljena s ovim filmom. Mi jedva čekamo da izađe jer želimo vidjeti kako je Lina provela ljeto u Italiji prije odlaska na faks. Sigurni smo da je bila oduševljena prema traileru, a u filmu ćemo vidjeti hoće li na kraju i ostati tamo.

5.'Glamour Girls' – 24. lipnja

'Glamour Girls' je zapravo remake istoimenog filma iz 1994. godine. Zanimljivost je ta da je redatelj ovog filma dobio licencu 2019. godine i odlučio napraviti sličan, ako ne i identičan film iz 1994. godine, samo u modernijem izdanju. Zaista nas zanima kako je priču iz 1994. godine uspio prikazati u novom i modernijem izdanju!

Serija Pretty Smart Nema više ovih serija: Netflix je najavio da njih 8 neće dobiti nove sezone

Netflix Filmovi Ljeto Lipanj filmovi na netflixu

Još vijesti