Galerija Filmovi Bridget Jones’s Diary High School Musical +10 Holidate

Za razliku od božićnih filmova, ne može se reći da baš postoje novogodišnji filmovi. Ima ih nekoliko s tom tematikom, ali to je vrlo malo. Pronašli smo filmove u kojima je doček Nove godine u sporednoj ulozi, ali se ipak pojavljuje. Neki od njih možeš gledati ako si za doček kod kuće!

Volimo božićne filmove, ali nam ih je lagano već i dosta. Gledamo ih cijeli prosinac i sada kada je Božić prošao, trebamo neke malo drugačije filmove. Oni koji doček planiraju provesti kod kuće, bilo sami ili u društvu s frendicom ili dečkom – mogu dio vremena iskoristiti i na gledanje filmova. To je uvijek dobra ideja ako nemate ništa pametno za raditi! Pitanje je samo koji film gledati. I tu uskačemo mi! Donosimo ti listu filmova koje možeš gledati na novogodišnju noć. Svi imaju zajedničko jedno, a to je da se u njima pojavljuje doček Nove godine. Negdje doček ima veliku ulogu, negdje je usputan, a neki su baš party filmovi. Pogledaj naše prijedloge u galeriji iznad, odaberi jedan i uživaj.

Ideje za novogodišnje fotke Ideje za poze za novogodišnje fotke - 8 fotki koje i ti možeš rekreirati za Instagram

Slika nije pronađena Luda novogodišnja praznovjerja u koja ljudi vjeruju: Hodaj po kući s praznim koferom i ne jedi piletinu

Filmovi popis filmova Nova godina Doček Nove Godine Novogodišnji filmovi što gledati doma za doček

Još vijesti