Taylor Swift

Taylor Swift zablistala je na premijeri svog filma „Taylor Swift: The Eras Tour“. Na crvenom tepihu u Los Angelesu pojavila se u svijetloplavoj haljini Oscara de la Rente.

Haljina bez naramenica imala je cvjetne detalje te možemo reći kako nas je u njoj podsjetila na Pepeljugu, koja se u plavoj haljini za bal pojavila u prepunoj dvorani i zadivila sve prisutne. Inače, haljina je dostupna i dalje za kupnju te se može pronaći OVDJE. Iako biste za ovakvu haljinu morali izdvojiti preko 11 tisuća dolara, ne sumnjamo da će uskoro nestati iz trgovina, jer ipak je to nešto što je nosila Taylor. 

 

 

Kosa joj je bila podignuta i uvinuta tako da je izgledala kao da ima kraći bob. Makeup je bio usklađen s bojom haljine pa je tako na očima imala i plavo sjenilo, dok su usne bile kontrastne i jarko crvene.

Iako su svi nekako očekivali da će se na crvenom tepihu s njom pojaviti i njezin dečko Travis Kelce, Taylor je ipak došla sama.

„Eras Tour" stiže u kina u petak, 13. listopada. No, čak i prije svog debija u kinima, Taylorin film ušao je u povijest postavši koncertni film s najvećom zaradom svih vremena. Kako piše Variety, zaradio je 100 milijuna dolara u pretprodaji ulaznica diljem svijeta.

The Exorcist: Believer Ništa od petka 13. listopada: Producent „Egzorcista“ ima razlog za pomicanje datuma premijere filma

Taylor Swift Cure su lude za tenisicama koje je na utakmicu nosila Taylor Swift – već su skoro svuda rasprodane

Taylor Swift premijera filma taylor swift u plavoj haljini taylor swift crveni tepih haljina oscara de la rente film eras tour eras tour u kinima eras tour petak 13

Još vijesti