The Exorcist: Believer

Horor film „Egzorcist: Vjernik" ili na našem prijevodu „Istjerivač đavola: Vjernik“, trebao se premijerno prikazati u kinima 13. listopada. Bio bi to idealan datum za prikazivanje filma strave i užasa: brojka 13 se sama po sebi smatra nesretnom, a da stvar bude još začinjenija – ovaj 13. listopad pada baš na petak.

No producent horora odustao je od petka, 13. listopada i to ne zato što se uplašio horora, demona ili prokletstva, već zato što ga je prepala Taylor Swift.

 

 

Naime, Taylor je najavila film o njezinoj turneji „Eras Tour“ koji će se početi prikazivati baš 13. listopada.

„Vidi na što si me natjerala. 'Egzorcist: Vjernik' seli se na 6. listopada“, našalio se producent horora Jason Blum na svom Twitter profilu, dodajući hashtag #TaylorWins

 

 

U intervjuu za Entertainment, Jason Blum pojasnio je kako se nije želio natjecati s glazbenom zvijezdom. Da su Egzorcist i Eras Tour izašli na isti datum 13. listopada, situacija bi pomalo podsjećala na „Barbieheimer“ kojeg smo imali ovog ljeta. Sjetite se kako su na isti datum u kina stigli film „Barbie“ i „Oppenheimer“ te kako su se natjecali tko će privući više gledatelja u kina.

„Pognuli smo glavu pred Taylor Swift“, rekao je Jason te priznao kako mu je bilo previše rizično ostati kod datuma 13. listopada i provjeriti bi li ljudi prihvatili „Exorswift“.

Što biste vi radije pogledali u kinima?

Ukupno glasova:

Taylor Swift film eras tour koncertni film eras tour 13 listopad petak 13 listopad Petak 13 egzorcist:vjernik istjerivač đavola: vjernik horor u kinima

Još vijesti