Netflix

„Sedam muževa Evelyn Hugo“ je jedna od najčitanijih knjiga prošle godine, a iako se već neko vrijeme nagađalo da bi moglo biti filma snimljenog po knjizi, nikada to zapravo nije bilo potvrđeno.

Netflix je preuzeo stvari u svoje ruke. Službeno je potvrđeno da će Netflix snimiti film po ultra popularnoj knjizi „Sedam muževa Evelyn Hugo“. Već se posljednjih pola godine priča o snimanju filma po ovoj knjizi, ali sve su bile samo glasine bez ikakvih konkretnih informacija. Sve do sada. Ova je knjiga osvojila čitatelje diljem svijeta i prošlih je godina bila na svim listama najprodavanijih i najčitanijih knjiga. Ne zna se puno, nije se još pričalo o glumcima, ali se zna da će redateljica biti Leslye Headland. One je također sada radila na njihovoj seriji „Russian Doll“.

 

 

Priča prati 79-godišnju veliku filmsku zvijezdu, Evelyn Hugo, koja nakon dugo vremena pristaje dati intervju – ali samo jedan i samo jednoj određenoj novinarki. Kreće joj pričati svoju priču o svojoj mladosti, skandalima iz Hollywooda i priču o svom ljubavnom životu i svim svojim muževima, priču koju do sada još nikada nije javno ispričala. Ova je knjiga uhvatila pažnju ljudi na društvenim mrežama i postala ludo popularna zbog svih preporuka koje su se dijelile na TikToku. Film će sigurno mnogi iščekivati s nestrpljenjem, pogotovo nakon što je knjiga dignula takvu prašinu. Očekuje se puno od Netflixa!

Netflix film knjiga Novi film sedam muževa evelyn hugo film po knjizi

Još vijesti