Filmovi

Možda zapravo cijelo vrijeme tražiš dečka na krivom mjestu! Vrhunac romantike su romantične komedije pa gdje potražiti savjet kako pronaći dečka nego u takvim filmovima. Evo gdje su se glavni likovi upoznali u njima.

Romantične komedije su mnogim curama drag žanr filmova. Uvijek su tako pune romantike i trenutaka kakve si i same priželjkujemo da nam se dogode u vezama. Iako znamo da filmovi nisu realni, tko kaže da i ti ne bi mogla upoznati dečka na nekoj od lokacija kao u filmu! Čini se da likovima pronalazak ljubavi ide dosta dobro pa zašto ne prepisati od njih gdje to tražiti dečka. Prisjetili smo se na kojim su se to mjestima upoznali neki od legendarnih parova u romantičnim komedijama. Njihova su upoznavanja bila tako slatka i činila su se savršena. Možda se i tebi na nekoj od njih dogodi ljubav.

1.Serendipity – u dućanu kada su krenuli uzeti istu stvar
Kada su kupovali božićne poklone i oboje krenuli uzeti iste rukavice, to je bilo to. Kemija samo takva koja se rodila u prvoj sekundi susreta. Uhvatili su si poglede i on ju je pozvao na piće u obližnji kafić.

2.The Wedding Planner – na ulici kada djevojku iz nezgodne situacije spasi prezgodan stranac
Svima nam se nekad u javnosti dogode neke nezgodne i neugodne situacije, ali nas iz njih baš i ne spašava zgodni dečko, prije će nam prići neka dobra gospođa. No, nikad ne znaš kada će biti dan u kojem ćeš i ti imati svoj trenutak kao Mary iz ovog filma. Zapela joj je štikla na ulici i spasio ju je prezgodan Steve, a iskre su prštale odmah na sve strane.

3.50 First Dates – u restorančiću
Lucy je sjedila za svojim stolom i radila toranj od vafli kada ju je Henry primijetio i prišao joj s ponudom može li joj pomoći napraviti vrata za njen toranj. To je bilo to i dogovorili su se za dejt. Nekada nije loše otići sama negdje ili raditi pomalo šašave stvari!

Glumci koje ćemo gledati u romantičnim filmovima tijekom 2023. Za sve koji vole ljubavne filmove: Top 7 romantičnih komedija koje jedva čekamo vidjeti u 2023.

4.Notting Hill – u knjižari
Čini nam se da se u knjižarama događaju posebno romantični susreti, ili se to samo dogodilo u ovom filmu. Iako je Anna upoznala vlasnika knjižare, može biti romantičan trenutak i kada se upoznaju dva kupca koja posegnu za istom knjigom ili ako ti priđe netko i nabaci komentar o knjizi koju gledaš.

5.Before Sunrise – u vlaku
Dok se jedan njemački par svađao u vlaku, to je ispala savršena situacija da se novi par upozna. Jesse i Celine su imali neočekivan i sladak prvi susret u javnom prijevozu, što možda ne doživljavaš kao romantičnu lokaciju, ali oni su tu da to opovrgnu.

6.500 Days of Summer – u liftu s prepoznavanjem glazbe koju sluša
Glazba često bude ta koja spaja ljude, a spojila je i likove u ovom filmu. Tom i Summer su se slučajno našli u istom liftu, a kada je ona počela pjevušiti pjesmu koju on sluša u tom trenutku, jednostavno je znao da mora biti s njom.

7.To All The Boys: Always And Forever – još u osnovnoj školi
Zamisli da svog savršenog dečka zapravo upoznaš godinama i godinama prije nego što ste krenuli dejtati. Lara Jean je mislila da ona i Peter nemaju poseban trenutak upoznavanja, ali zapravo kada se sjetila da je sve počelo pogledom u šestom razredu osnovne škole, dobila je taj sladak trenutak koji je htjela. Tada su im se spojili pogledi i godinama kasnije, završili su skupa.

Slika nije pronađena Bolje i od filmova: Romantične serije zbog kojih ćeš se smijati, zabaviti i totalno rastopiti!

8.Titanic – na putovanju
Nikada ne znaš kada ćeš nekoga upoznati, a Rose i Jack su još jedan primjer toga. Iako su iz potpuno različitih svjetova i nema šanse da bi se negdje sreli, ipak su se sreli na brodu tijekom putovanja i to je bilo to. Početak najtragičnije romantične filmske priče.

9.The Notebook – na lokalnom festivalu
Noah i Allie su se upoznali na njihovom malom gradskom karnevalu i kada ju je Noah vidio taj prvi put, nije ju više mogao izbaciti iz glave. Nisu imali klasično upoznavanje kao neki od ranije spomenutih parova gdje se odmah javila kemija, ali nekada je dovoljno i da samo jedna strana, ili cura ili dečko, budu ti koji nekoga primijete i naprave prvi korak.

10.Hitch – u bircu kada ide spasiti curu od ljigavca
Upoznati dečka u bircu nije najromantičnija i najslađa situacija kako nekoga upoznati, ali sve ovisi o situaciji. Ipak je malo romantično kada te dečko kao princ na bijelom konju dođe spasiti od nekog ljigavca ili pijanca koji te maltretira.

Slika nije pronađena Ako voliš 'Kissing Booth' svidjet će ti se i ovi filmovi – 12 romantičnih teen filmskih prijedloga!

romantične komedije romantični filmovi romantična mjesta za upoznavanje slatka mjesta za upoznavanje dečka upoznavanje u filmovima Filmovi gdje su se upoznali parovi

Još vijesti