Harry Potter

Glumci iz „Harry Potter“ filmova su morali tijekom godina snimati najrazličitije scene. Bilo je tu i nekih prilično čudnih scena, neke koje su im bile drage, ali i neke koje su mrzili snimati.

Harry Potter filmski serijal ima 8 filmova! Sporedni su se glumci mijenjali i nisu uvijek svi bili u svakom filmu, ali glavna postava je provela godine i godine na setovima za ovaj serijal. Pogotovo su najviše vremena na snimanjima proveli Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint, glavna trojka.

Harry Potter Scene iz Harry Potter filmova koje se nisu dogodile u knjigama: Ovih 6 su dodane samo za film

Snimili su toliko različitih scena! Od onih ljubavnih, preko akcijskih scena, do nekih totalno čudnih i slatkih trenutaka. Ipak, kada se sve zbroji i oduzme, jedan tip scena je ovoj trojki bio posebno mrzak i najgori za snimanje, piše startefacts. Radi se o scenama ronjenja i scenama u vodi.

Daniel se prisjetio u jednom intervjuu da je za „Plameni pehar“ morao provesti šest mjeseci na treningu ronjenja i za to je vrijeme zaradio dvije upale uha. Ni trening ni scene mu zbog toga nisu od početka bili baš dragi. Jedna posebno zeznuta scena je bila u „Princu miješane krvi“ kada je bio vezan za žicu i kada su ga od ispod vode potegnuli u zrak kroz vatreni obruč. U zadnjem je filmu i Emma Watson iskusila scene u vodi i ispod vode i mrzila je svaku sekundu tih scena.

To je scena kada sa zmaja skoče u jezero. Kada su tu scenu snimali bio je siječanj/veljača i jezero nije bilo grijano – voda je bila ledena. Emma se sjeća da se smrzavala! U toj je sceni sudjelovao i Rupert koji je zbog nje skoro umro! Kako su brzo sletjeli u super hladnu vodu, skoro mu je srce stalo.

Harry Potter KVIZ: Harry Potter kviz na kojem će 10/10 imati samo pravi i najveći fanovi!

harry potter Filmovi najgora scena za snimanje mrzili snimati glavni glumci zanimljivost o harry potter filmovima

Još vijesti