Cheryl Blossom i Elle Woods

Inspiracija za odjevne kombinacije može se pronaći posvuda, uključujući i filmove i serije. Neki likovi imaju toliko dobar stil da su postali modne ikone, iako zapravo ne postoje, već su samo likovi u serijama i filmovima.

Modni stilovi ovih likova su postali super popularni. Sigurno postoji puno cura koje bi rado dobile pristup njihovim ormarima, a i mi smo u toj skupini. I izmišljeni likovi mogu postati modne ikone! Ovima je to i u uspjelo. Njihove odjevne kombinacije diktirale su trendove i u stvarnom svijetu. Imaju toliko super outfita, koje bismo najradije sve nosili i sami. Neke od njih znamo iz filmova, neke iz serija, a tko god da ih je odijevao, odradio je brutalno dobar posao. U potrazi za vlastitim stilom ili idejama što nositi, možeš se inspirirati i njima.

Serije Likovi iz serija koji živciraju ljude: Top 10 najiritantnijih

1.Emily iz „Emily in Paris“
Jedan od najnovijih likova iz filmova. Emily je postala toliko popularna zahvaljujući i svojim outfitima. Uvijek izgleda odlično, trendi i baš kao da je upravo sišla s modne piste. Komadi koje nosi uvijek budu posebni i upadaju u oko. Cure rekreiraju njene odjevne kombinacije non stop, a zahvaljujući Emily, po izlasku serije svi su počeli nositi beretke. Definitivno je modna ikona.

 

 

2.Elle Woods iz „Plavuša s Harvarda“
Plavuša s Harvarda je još jedna modna ikona, koja će se svidjeti curama koje se vole odijevati girly, u ružičasto i izgledati kao Barbie lutkica. Njene su kombinacije ženstvene i slatke! Lako je razumjeti kako je i zašto postala modni uzor tolikim curama.

 

 

3.Blair Waldorf iz „Gossip Girl“
Serija „Gossip Girl“ je izašla prije sada već dosta godina, a cure svejedno i dan danas gledaju Blair kao modni uzor. Njen je stil svevremenski i možeš ga i danas kopirati bez straha da ćeš izgledati staromodno.

 

 

4.Cheryl Blossom iz „Riverdalea“
Od svih likova iz „Riverdale“ serije, Cheryl je imala najviše wow modnih trenutaka. Nosila je neke odlične odjevne kombinacije. Često smo ju mogli vidjeti u crvenoj boji, koja je na neki način bila i njen zaštitni znak.

5.Maddy iz „Euphorije“
„Euphoria“ je kroz ove dvije sezone koje smo dobili do sada imala već hrpu modnih trenutaka o kojima se pričalo. Jedan lik čiji je modni stil malo riskantan, ali svejedno ostavlja dojam je Maddy. Voli kratke stvari, izreze i izazovnije kombinacije, ali to je stil koji i savršeno opisuje njen lik. U njenim se outfitima vidimo u izlascima!

6.Serena iz „Gossip Girl“
Serena nije bila toliko sređena kao Blair, ali njen je stil svejedno poseban i vrijedan spomena. Odijevala se jednostavnije nego Blair u svakodnevnom životu, ali kada se trebalo spremiti za neko događanje, tada je uvijek blistala u zlatnim tonovima i nekim lijepim elegantnim haljinama. Definitivno ti može biti uzor za maturalnu večer!

7.Rachel Green iz „Prijatelja“
Iako su „Prijatelji“ serija koja se snimala još u 90-ima, outfiti koje je nosila Rachel su kombinacije koje se bez problema mogu nositi i danas. Rachel je bila prava modna ikona, a vole ju cure svih godina.

 

 

Filmski poljupci Filmski poljupci za pamćenje: 12 romantičnih poljubaca iz filmova koji nisu nerealni - i ti ih možeš imati

likovi iz serija iz filmova dobar stil Moda modne ikone modna inspiracija outfiti odjevne kombinacije kopirati likove modni uzori

Još vijesti