Harry Potter film

Svašta smo sinoć mogli vidjeti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Bilo je dosadnjikavih nastupa koji se zaboravljaju odmah, ali i onih koji se neće tako skoro zaboraviti.

Ako voliš Eurosong i Harryja Pottera, onda će ti ovo biti zanimljivo. Kada kažemo da se svašta može vidjeti na Eurosongu, onda to doslovno tako i mislimo. Sinoć je bilo svega, a bila je to tek prva polufinalna večer. Tko zna što nas sve čeka u drugoj! Ono što nas je iznenadio je da se u jednoj pjesmi sinoć našla poveznica s Harryjem Potterom! Možda je i tebi ovaj detalj upao u oko, ili točnije – u uho, a ako nije, sada će.

Baby Lasagna KVIZ: Provjeri svoje znanje o Baby Lasagni! Tko može sakupiti 10/10 točnih?

Svi koji su gledali ili čitali Harry Potter filmove i knjige sigurno se sjećaju nekih čarolija, a pogotovo onih popularnih. U pjesmi "Doomsday Blue" se tako u par navrata u tekstu spominje kletva Avada Kedavra.

Proglašenje pobjednika u prvoj polufinalnoj večeri Kako je to bilo čuti Rim Tim Tagi Dim na javnom praćenju Eurosonga? "Svakako bolje nego doma!"

Ovo je poznata čarolija iz Harry Potter serijala jer je jedna od tri neoprostive kletve koja ubija onoga na koga je bačena. Ima smisla da se upravo ona našla u pjesmi koju su izveli Bambie Thug.

Svi su bili toliko fokusirani na scenski nastup koji su imali Bambie iz Irske da je tekst same pjesme prošao malo nezapaženo. Iako tema pjesme ne govori o Harryju Potteru, ova im se kletva odlično uklopila u tekst.

Silia - 2 Najmlađa natjecateljica na Eurosongu 2024.: Silia ima svega 17 godina, a pjesma joj je pravi pop hit

Eurosong 2024 Irska Bambie Thug harry potter spominjanje harry potter tematike u pjesmi avada kedavra

Još vijesti