Megan Fox i Penn Badgley

Neki ovo ne žele snimati više iz poštovanja prema svom ljubavnom partneru, neki jer su osnovali obitelji i imaju djecu, a drugi iz religijskih razloga. Svatko od ovih glumaca ima svoj razlog zašto planira nadalje uvijek reći ne scenama seksa.

Možda su prije neki od njih i pristajali na ovakve scene, ali sada više neće. Nedavno je Penn Badgley prije izlaska nove sezone serije „You“ rekao da neće biti nikakvih vrućih scena jer ih neće u budućnosti više snimati. I on je samo jedan od glumaca koje više nećeš vidjeti u nikakvim eksplicitnim scenama koje uključuju golotinju ili seks. A neki čak idu toliko daleko da se ne žele ni ljubiti! Svatko ima pravo birati i skroz je u redu da ovo ne žele raditi. Neki će takve uloge odbijati, a neke će u takvim scenama mijenjati njihovi „duplići“, ljudi koji im jako nalikuju, a koje se onda koristi za snimanje nekih scena. Evo koji to glumci odbijaju više snimati ovakve scene.

1.Penn Badgley
U novoj sezoni serije „You“, glavni je glumac tražio da mu totalno smanje scene seksa koliko je god to moguće. S obzirom da je sada oženjen, smatra da zbog poštovanja prema svom braku i svojoj ženi to više nije u redu.

 

 

2.Blake Lively
Blake ima totalno drugačiji razlog od svih ostalih zbog kojeg odbija snimati scene seksa i golotinje. Za nju takve scene nemaju smisla jer samo odvlače pažnju gledatelja od radnje filma. Zato nema šanse da se ona ikada u filmu pojavi u takvom izdanju.

After Tajne sa snimanja filmova i serija: Glumci otkrivaju kako izgleda snimanje intimnih scena

3.Megan Fox
Megan Fox je mama i kada je postala mama odlučila je da je tu kraj ulogama koje od nje traže snimanje seks scena. Ne želi da njena obitelj to jednog dana gleda. Iako je nekada uloga doba, dobar je redatelj i dobra je priča u filmu, no od glumice se traži malo previše golotinje – za nju je to automatski „ne“.

 

 

4.Keira Knightley
I Keiru je obiteljski život nagnao da počne izbjegavati ovakve scene. Iako je još otvorena za takve scene u slučajevima kada se radi o filmu gdje je redateljica ženska osoba, kada je u pitanju muški redatelj, nema šanse da će na to pristati.

5.Rebel Wilson
Ova je glumica pak od početka svoje karijere u ugovor dodala stavku da nema golotinje. I nema pregovora oko te stavke. Često snima komedija pa zapravo niti nema potrebe za takvim scenama.

 

 

6.Julia Roberts
Iako je Julia imala neke scene koje su malo gole i koje uključuju vrućije scene, uvijek od redatelja traži da takve scene malo „smiri“ i da ne budu previše. Tek će tada pristati na njih. Teško ćeš ju u filmovima vidjeti totalno golu ispred kamere, uvijek traži da se nekako sakrije.

Poltergeist Glumci koji su zbog snimanja horora i sami doživjeli horor: Misteriozni događaji i smrti na snimanjima filmova

7.Anna Kendrick
Još jedna glumica koja od početka svoje karijere odbija glumiti u bilo kakvoj sceni koja uključuje golo tijelo, bez obzira radi li se o sceni seksa ili sceni gdje se lik tušira. Ništa ne dolazi u obzir. Za takve scene u filmovima gdje glumi, traži da se koristi osoba koja izgleda kao ona.

 

 

8.Sarah Jessica Parker
Jedina je glumica koja se tijekom serije „Sex and the City“ nije pojavila niti u jednoj sceni gola, sve ostale glavne glumice jesu. Ona je u svoj ugovor ovo stavila kao stavku i ne miče ju za nikoga.

9.Jessica Alba
Jessica je još jedna od glumica s liste koja je „nema golotinje“ dodala kao stavku u svaki ugovor zbog svoje obitelji.

 

 

10.Mila Kunis
Spreman je pokazati malo kože, ali dok to god nije pretjerano. Nikada neće primjerice pokazati cijelu stražnjicu ili cijele grudi. Dok je god većinom prekrivena i kamera ne otkriva previše, može, ali ako se želi više, onda ona neće pristati na tu ulogu.

glumci glumice ne žele snimati intimne scene nikad se ne skidaju do kraja u filmu ne smijaju scene seksa uvjet

Još vijesti