Monte Carlo

Selenu Gomez u posljednje vrijeme redovito gledamo u seriji „Only Murders in the Building“, a poznata je i po ulozi Alex Russo u Disneyjevoj seriji „Wizards of Waverly Place“. No, Selena iza sebe ima i dosta filmskih uloga!

U potrazi za filmom koji bi mogla gledati, možeš baciti oko na listu filmova u kojima je glumila Selena Gomez! Teško da netko ne voli ovu hollywoodsku slatkicu. Iako je doba godine kada svi gledaju božićne filmove, ukoliko ti treba mali predah od njih, možeš to napraviti uz neki Selenin film! Do sada je već glumila u različitim filmovima, ali najčešće su to ipak komedije i slatki romantični filmovi. Ukoliko voliš Selenu, a nisi baš do sada gledala njene filmove, onda obavezno trebaš baciti oko na ovu listu. Izdvajamo ti 8 njenih filmova koji bi te mogli oduševiti.

1.Ramona and Beezus

Ramona je osnovnoškolka s bujnom maštom, a Beezus je njena starija sestra, tinejdžerica, koju glumi Selena. Kada im otac ostane bez posla, to obitelj stavi u tešku situaciju i primorani su uvesti neke promjene. Ramona voli raditi nepodopštine, a Beezus samo želi preživjeti prvi razred srednje škole. Kroz film će te ove dvije sestre naučiti da je sve moguće ako vjeruješ u sebe i ako imaš nekoga tko će biti tu za tebe.

Božićni filmovi KVIZ: Koliko dobro poznaješ božićne filmove? Provjeri svoje znanje!

2.Monte Carlo

U potrazi za totalno girly filmom, ovo je pravi izbor. Osim Selene, ovdje glumi i Leighton Meester koju znamo kao Blair iz serije „Gossip Girl“. Cure odlaze na putovanje u Monte Carlo gdje jedna od njih bude zamijenjena za bogatu britansku nasljednicu – jer izgledaju identično. Putovanje im odjednom počne izgledati skroz drugačije od planiranog.

3.Another Cinderella Story

Nikad dosta filmova na temu Pepeljuge. Ovo je još jedan u nizu gdje je radnja smještena u srednjoj školi. Mary, koju glumi Selena Gomez, živi sa svojom maćehom i zlim polusestrama, a kada na školskoj maskaradi oduševi svog pop idola, on će preokrenuti cijeli grad samo da ju pronađe.

4.The Fundamentals of Caring

Ova je komedija nastala po knjizi pisca Jonathana Evisona. Umirovljeni pisac Ben je u potrazi za novim poslom i dođe na ideju da se upiše na tečaj za njegovatelja. Prvi posao koji dobije je da se brine o 18-godišnjaku koji boluje od mišićne distrofije. Njih se dvoje sprijatelje i odlaze na zajedničko putovanje, a putem pokupe i djevojku Dot.

5.Princess Protection Program

Disney film! U glavnim su ulogama Selena i Demi Lovato, a Demi glumi princezu čija je zemlja napadnuta i koja se morala doći sakriti u SAD-u u mali gradić, te postane član Carterine obitelji, koju glumi Selena. Došla je u novu obitelj i mora se naučiti ponašati kao normalan tinejdžer i Carter bi joj u tome trebala pomoći iako nije ni malo oduševljena pridošlicom.

6.Selena Gomez: My Mind & Me

Na listi je i Selenin dokumentarac koji je izašao prošle godine, a koji će se sigurno svidjeti svakome tko voli Selenu i tko je odrastao uz njene serije i filmove. Naučit ćeš nešto više o njoj i njenom privatnom životu.

Romantične komedije 2023. Nove romantične komedije: 12 slatkih ljubavnih filmova koji su izašli kroz 2023. godinu do sada

7.Spring Breakers

Dolaze proljetni praznici i četiri najbolje prijateljice su spremne na sve samo kako bi se dobro zabavile. Žele prikupiti dovoljno novaca da mogu otputovati negdje i partyjati. Putem upadaju u razno razne nevolje. Film će te zabaviti.

8.Neighbors 2: Sorority Rising

U kuću pokraj jedne sasvim obične i normalne obitelji se useli sestrinstvo – cure koje ne žive baš mirnim životom. Kreće pravi rat između susjeda! Tipična komedija s kojom ćeš se zabaviti i nasmijati.
 

Filmovi Selena Gomez glumi selena gomez zabavni filmovi komedije preporuke filmova filmska lista filmovi sa selenom gomez

Još vijesti