Galerija Zendaya Zendaya - 1 Zendaya - 2 +3 Zendaya - 3

Zendaya nam se čini kao jedan od onih celebova kojima stoji apsolutno sve što stave na sebe. Uvijek iznenadi odličnim outfitom i cjelokupnim izgledom gdje god da se pojavi. Sada je sve dobro iznenadila i novom kosom.

Zendaya ima dugu kovrčavu kosu i to je s vremenom postao njen zaštitni znak. Izgleda odlično s njom, bilo da ju nosi raspušteno ili ispletenu u pletenice. Iako ju je s vremenom malo skratila, i dalje je uvijek bila u kategoriji dugačke kose.

Slika nije pronađena Kontroverzna 'Euphoria': Evo kako je serija u kojoj glumi Zendaya pomogla mladim ljudima

Do sada, sada ju je odrezala i to prilično. Paparazzi su ju uhvatili na setu novog filma koji snima. Izgleda da je i ona pokleknula pred velikim ovogodišnjim frizerskim trendom – bob frizurom. Ova je frizura popularnija nego ikada, a evo kako ju nosi Zendaya.

 

 

Iako nam je malo žao što je odrezala svoju divnu dugu kosu, ova joj stoji jednako dobro. To je dobar primjer i za sve druge cure koje imaju kovrčavu kosu i boje se odrezati ju u bob jer misle da neće izgledati dobro. Itekako će izgledati dobro! Zendayin je bob baš prave dužine, iako je kratko, i dalje nije prekratko da bi frizura izgledala dječački. Kako se tebi čini? Stoji li joj bolje ova nova ili stara?

 

 

Reci nam u anketi!

Koja frizura bolje stoji Zendayi?

Ukupno glasova:

Olivia Rodrigo Olivia Rodrigo na crvenom tepihu srela glumicu koja joj je uzela dečka – njena je reakcija iznenadila

Zendaya nova frizura bob frizura nova kosa Moda

Još vijesti