Zendaya

Zvijezda serije Euphoria iznenadila je posjetitelje glazbenog festivala Coachella, koji se svake godine tradicionalno održava u travnju.

Zendaya se popela na pozornicu tijekom nastupa Timothyja Lee Mckenzieja, poznatijeg kao Labrintha. Kako njezino ime nije bilo navedeno nigdje na popisu glazbenih izvođača, tajna je gošća dovela publiku do stanja transa. 

Otpjevala je pjesmu „I'm tired“, odnosno soundtrack za drugu sezonu Euforije, a onda je zajedno s Labirinthom izvela „All for Us“. 

Za nastup na Coachelli, Zendaya je obukla kratku ružičastu haljinu s volanima, a koje je upotpunila visokim crnim čizmama na vezanje. Izgledala je vrlo cool u country stilu.

Kako pišu američki mediji, ovo je prvi put nakon sedam godina da smo čuli i vidjeli Zendayu kako nastupa na pozornici, a sudeći prema ovacijama koje je izazvala kod publike, trebala bi to ona raditi malo češće.

Nakon nastupa Zendaya je izrazila zahvalnost Labrinthu što ju je pozvao i omogućio „najljepši siguran prostor za ponovni izlazak na pozornicu.

„Srce mi je toliko preplavljeno da vam ne mogu dovoljno zahvaliti za ljubav koju sam primila večeras, sve moje brige su nestale. Tako sam zahvalna“, napisala je Zendaya na svom Instagram storyju publici. 

 

 

 

 

Zendaya zendaya nastupila na coachelli Labrinth i Zendaya Zendaya pjeva Zendaya pjevala serija Euphoria Zendaya izvodila pjesme iz Euforije

Još vijesti