Bella Hadid na crvenom tepihu

Da bi izgledala najbolje moguće u svojoj svečanoj haljini i na fotografijama, iskoristi neke od trikova koje koriste slavne osobe kada su na crvenom tepihu. Ti trikovi ti mogu dobro doći za maturalnu, ali i bilo kakvo drugo svečano događanje.

Od poziranja fotografima do savršenog izgleda općenito, slavni uvijek znaju kako na crvenom tepihu pokazati sve svoje najbolje strane. Kako se uskoro približava sezona maturalnih večeri, sve ove trikove možeš i ti uzeti za maturalnu da bi izgledala tamo što glamuroznije i što bolje. Osim maturalne, ovi ti trikovi mogu poslužiti i za bilo kakvo drugo svečano događanje u budućnosti. Neki će ti pomoći da izgledaš bolje, neki da riješiš neke moguće problemčiće, a treći da izgledaš top na fotkama.

1.Vježbaj ispred ogledala i pronađi SVOJU pozu u kojoj izgledaš najbolje
Kada malo pogledaš slavne na crvenom tepihu, vidjet ćeš da svaki od njih ima neku svoju pozu koju često ponavlja, a i hrpa celebrity djevojaka uvijek pozira na nekoliko načina. To su one u poze u kojima izgledaju najbolje. Ne stanu se slučajno tako, sve je to unaprijed osmišljeno. Ovisno o tome kakvu haljinu nosiš na maturalnu, pronađi svoju pozu prije fotkanja. U haljini ispred ogledala iskopiraj nekoliko od slavnih dama i vidi u kojoj ti izgledaš najbolje.

 

 

2.Vožnja u autu u polu-ležećem položaju
Ukoliko ne želiš izgužvati haljinu, najbolje ti je da se voziš u ležećem ili polu-ležećem položaju. Tako si sigurna da do odredišta nećeš izgužvati haljinu ili ćeš ju izgužvati minimalno. Sjesti i voziti se nije najbolja ideja. Pogotovo ako je u pitanju materijal koji se lako gužva.

Od vjenčanice do maturalne haljine Od stare vjenčanice iz second handa do bajkovite haljine za maturalnu: 17-godišnjakinja je sve oduševila

3.Štikle broj veće
Često se priča o ovom triku i stvarno radi. Kada nosiš štikle, noge će ti kroz neko vrijeme malo nateći i ako su ti štikle taman na početku večeri, uskoro više neće biti i počet će te žuljati i stvarati ti žuljeve. Da to izbjegneš, samo trebaš uzeti one mrvicu veće. No, ne ni toliko prevelike da ne možeš hodati!

 

 

4.Ako ti zapne zatvarač na haljini ili ne ide dobro, iskoristi sapun
Jedan trik kojim se koriste stilisti poznatih kada su u pitanju problemi sa patent zatvaračem koji zapne, ne ide dobro ili se ne da zatvoriti. Samo namažu sapunom i zatvarač će ići. Isto je kod oblačenja i kod skidanja haljine.

5.Sjenilo da bi kosa izgledala gušće
Kada nosiš frizuru poput visokog repa ili zategnute punđe, onda ti rub kose na čelu može izgledati lošije i praznije jer si svu kosu zategnula natrag. Kako bi učinila da ti kosa izgleda gušće s takvim frizurama, samo trebaš sjenilo boje svoje kose lagano nanijeti preko kose na tom dijelu.

 

 

6.Nasmij se i očima za fotke
Kada se fotkaš, ako se smiješ samo ustima to može nekada izgledati čudno i malo creepy. Ovo je dobar trik i za situacije kada ne znaš kakvu facu složiti za fotku. Nasmij se ustima, ali i očima. Samo lagano stisni oči kao da ti sunce ide u njih.

Maturalne haljine Razlike u maturalnoj večeri u Americi i kod nas: 8 tradicija koje su tamo normalne, a kod nas ih nema

7.Sa šmirgl papirom prijeđi po đonu cipela da ti se ne kližu
Štikle mogu biti neugodne za hodati, pogotovo ako nisi navikla nositi ih. Uz to što su neudobne, dodatna je opasnost i ako ti se i kližu. Da bi riješila taj papir samo đonove prije nošenja izbrusi malo sa šmirgl papirom. Sigurno ga tvoj tata ima.

 

 

8.Leteće lasi ukroti balzamom za usne
Kada neka luda las smeta i stalno ti leprša gdje ne treba ili je ispala iz punđe ili repa, samo ju zalijepi uz pomoć običnog prozirnog labela.

celebrity trikovi slavni crveni tepih trikovi da izgledaju dobro Maturalna večer svečani događaji izgledati što bolje kao slavni

Još vijesti