Tom Holland i Zendaya

Tom Holland ispričao je kako je uspio osvojiti Zendayu, a tajna je u popravljanju vrata i stolarije.

Ne znamo puno o tome kako je započela veza između ovog glumačkog para, jer su barem do sada svoju intimu držali daleko od očiju javnosti.

No, Tom je u intervjuu za Unilad ipak otkrio neke slatke male detalje s početka njihove veze. Tom se pohvalio kako je spretan s alatom i kako je stolarija nešto u čemu stvarno uživa.

„Napravio sam mamin kuhinjski stol. Uredio sam mamin ured. Sagradio sam sve ormare u svojoj spavaćoj sobi“, otkrio je mladi glumac o svojoj vještini kojoj ga je podučio djed te se prisjetio kako je u djetinjstvu izgradio malenu kućicu za ptičice.

No, onda je Tom objasnio kako je jednom na početku veze popravljao vrata svojoj djevojci.

„Proveo sam vrijeme u njezinoj kući i vidio kako su joj vrata razbijena. Rekao sam: 'Idemo ti popraviti ta vrata'. Sada smo zaljubljeni“, ispričao je glumac koji je u filmu glumio superjunaka, ali se čini da je to i u stvarnom životu.

Ne moramo dodatno objašnjavati tko je ta „cura“ kojoj je Tom popravljao vrata. Čini se da su njegove majstorske vještine impresionirale zvijezdu „Euforije“, dok je njihova ljubavna romansa bila na još na počecima. 

Tom Holland i Zendaya kako je tom holland osvojio zendayu tom holland i stolarija tom holland i popravljanje vrata majstorske vještine Toma Hollanda spretan s alatom

Još vijesti