Galerija Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 +6 Milica Pavlović - 3

Milica Pavlović poznata je balkanska pjevačica koja oduševljava svoje fanove na svojim nastupima. Mnogi govore da su njezini nastupi uvijek najbolji jer ima poseban odnos s publikom.

Jedna od najpoznatijih balkanskih pjevačica objavila je video na TikToku gdje podržava drugu mladu pjevačicu. Podržala ju je na način da je snimila video s njezinom pjesmom koja je trenutno ogromni hit, ali je veća zanimljivost u tome što Milicu gotovo pa nitko nije prepoznao u tom videu. Nisu je prepoznali zato jer je Milica ovaj video snimila bez trunke šminke na svojem licu. Nismo ju prepoznali niti mi, sve dok nismo pročitali njezin username i shvatili o kome se radi.

 

@senoritamofficial Moja @zerazove ♬ Originalton - Zera

 

No, nitko nije bio zgrožen činjenicom što je Milica bez šminke, iako ju tako nemamo često prilike vidjeti. Naprotiv, svi su oduševljeni s ovim njezinim videom koji je postao i viralan, a najviše ih oduševljava koliko je Milica zapravo lijepa bez šminke. To je zaista i istina jer ima lijepo i čisto lice, kao i lijepe crte lica pa prema tome shvaćamo da joj šminka uopće ni ne treba.

 

 

Njezini obožavatelji, a i oni koji to nisu su zaista ostali oduševljeni njezinom prirodnom ljepotom, što su dokazali i u komentarima: 'Milijun puta si ljepša bez šminke. Wowwwwww!', 'Koliko si lijepa bez šminke!', 'Awesome beauty', - bili su samo neki od komentara ispod njezinog videa!

Teodora Popovska Najkontroverzniji balkanski par: 17-godišnja TikTokerica u vezi s poznatim puno starijim reperom

Balkanski pjevači KVIZ: Koliko dobro poznaješ balkanske pjesme i pjevače?

Milica Pavlović balkanski pjevači bez šminke nenašminkana

Još vijesti