Galerija Megan Fox - 4 Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 +3 Megan Fox - 3

Uvijek je pametnije otići kod frizera kada radiš neku veću ili drastičnu promjenu na kosi. Biti sama svoj majstor može završiti svakako. Ipak, ako želiš isprobati frizuru Megan Fox, to je lako postići.

Megan Fox voli eksperimentirati s kosom i naravno da njoj sve što napravi stoji savršeno. Stoji joj toliko dobro da i mi želimo isprobati isti stil frizure. Imala je pastelno ružičastu kosu, a sada je sve iznenadila kada je objavila nove fotke s pastelno plavom kosom u bob frizuri.

Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner jednom fotografijom potvrdila koja se dva velika proljetna trenda iz 2000-ih vraćaju

Ovo je frizura za hrabre cure, ali i ona koja će te izdvojiti i zbog koje ćeš skupljati poglede. Izgleda odlično, a pastelne boje asociramo s proljećem pa se čini kao pravo vrijeme za ovakvu promjenu. Vidi samo kako njoj dobro stoji!

 

 

Ispada da je njena boja kupljena u drogeriji. Frizer koji je Megan napravio ovu frizuru, a kod kojeg i inače ide je Dimitris Giannetos. On je na svom Instagram profilu također podijelio Meganinu novu frizuru, a u opis je napisao sve bitne podatke o frizuri za one koji ju žele rekreirati. Tu je napisao da je za postizanje ove boje koristio Loreal Paris P1 Sapphire Smoke boju za kosu. Može se bez problema naručiti s Amazona, ali očekivano, sada je rasprodana.

 

 

Kada koristiš ovakve pastelne boje za kosu, imaj na umu da će izgledati najbolje ako ti je kosa nedavno blajhana. Tada se najbolje primaju. S druge strane, ako ti je kosa tamnija, neće ispasti kao na kutiji. Ovakvu boju možeš postići i s drugim pastelnim bojama za kosu, ne samo s ovom.

Svečane haljine koje su nosile balkanske influencerice, a koje bi bile idealne za maturalnu večer Antonela Jurišić Anđela Kulaš Dada Rutović +6 Olivera Orsić

megan fox Nova boja kose pastelna kosa drogerijska boja za kosu plava kosa kako postići nova frizura megan fox

Još vijesti