Addison Rae

Na prva dva mjesta najpraćenijih TikTokera na svijetu već dugo vremena čvrsto stoje Addison Rae i Charli D'Amelio. Charli je trenutno broj jedan s 119.2 milijuna pratitelja! A sada se doslovno od nigdje pojavio jedna TikToker i uzburkao situaciju.

Jedno je vrijeme 'kraljica' TikToka bila Loren Gray, ali kako je Charli postajala sve popularnija, još u ožujku prošle godine ju je pretekla brojem pratitelja i od tada drži tron. Odmah iza nje, na drugom mjestu, smjestila se Addison Rae s 81 milijuna pratitelja.

I to je poredak na vrhu kojem se nitko nije mogao dovoljno niti približiti, a gdje tek nekoga od njih preteći. Ali sada je ovom TikTokeru to uspjelo. Khaby Lame trenutno ima 83.5 milijuna pratitelja i tako je postao drugi najpraćeniji, a kako je krenuo, mogao bi uskoro zauzeti i prvo mjesto.

@khaby.lame

Ig:@khaby00

suono originale - Khabane lame

Ovaj je dečko osvojio sve svojim smiješnim videima, a nemoguće da ti se nekada do sada već nije pojavio na ekranu dok si skrolala aplikacijom. Krenuo je tako da je ismijavao viralne životne hackove koji bi kao trebali olakšati život, ali zapravo samo kompliciraju.

@khaby.lame

Cm on bro!! ##learnfromkhaby ##learnwithtiktok ##imparacontiktok ##khabylame

suono originale - Khabane lame

Poznat je po svojim izrazima lica koji su već pretvoreni i u memeove. Videi mu imaju stotine milijuna pregleda!

Pogledajte još:

Je li studiranje u Americi kul kao na filmu i kako joj je TikTok pomogao pronaći ljubav? Upoznajte Franu!

Harry Potter je odrastao i postao zavodnik: TikToker koji izgleda identično kao ovaj lik osvaja fanove

Top 10 najlajkanijih videa na TikToku! Prvi ima gotovo 50 milijuna lajkova, a evo tko je njegova vlasnica

tiktok najpraćeniji khaby lame