Galerija camila cabello Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 2 +5 Camila Cabello - 3

U potpunosti ju razumije hrpa cura, jer za ovim su pjevačem svi ludi. Imala je dobar plan kako doći do njega i možda osvojiti njegovo srce, ali plan joj ipak nije uspio. On je trenutno u ozbiljnoj vezi.

Camila je imala neke skrivene razloge iza svoje prijave u talent show koji ju je proslavio. U 'X Factoru' je bila spojena u grupu s kojom se proslavila, a kasnije joj je to ispalo kao odlična odskočna daska za samostalnu karijeru. Iako je htjela biti pjevačica, otkrila je da to zapravo nije pravi razlog zašto se prijavila na ovaj talent show. Gostovala je u 'The Late Late Show With James Corden' i ispričala neke sočne tajne, a ovo je najbolja. Priznala je da nije bila sigurna prijaviti se na 'X Factor' ili 'The Voice', ali onda je donijela odluku zbog svoje celebrity simpatije.

Slika nije pronađena Camila Cabello u novoj pjesmi pjeva o prekidu sa Shawnom – optužila ga je da je dvoličan?

Sjetila se da je i on bio na 'X Factoru' i ponadala se da bi ga mogla upoznati ako se i ona prijavi na taj show. A tko je ta simpatija? Harry Styles!

'Imala sam tada 15 godina. Bila sam veliki fan One Directiona', priznala je na početku, ali tu nije bio kraj. 'Bila sam na audiciji za X Factor jer ću se udati za Harryja Stylesa. Da, u to sam vrijeme stvarno u to vjerovala. Upoznat ćemo se. Postat ću pjevačica i on će se vjerojatno zaljubiti u mene', ispričala je Jamesu. Nažalost, taj se scenarij za Camilu ipak nije ostvario i završila je s drugim slatkim pjevačem Shawnom Mendesom.

Rita Ora Rita Ora objavila fotku bez šminke – ovako izgleda čak i bolje [FOTO]

Iako je trenutno solo i to bi bila idealna prilika za Harryja, on je u sretnoj vezi i priča se posljednjih dana da se zaručio. Tako da nažalost, udaja za Harryja Stylesa će ostati samo san. Kako za Camilu, tako i za sve druge cure koje su se nadale da će im se isto dogoditi.
 

Camila Cabello simpatija u koga je zaljubljena X factor

Još vijesti