Galerija Taylor Swift i Travis Kelce Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 +5 Taylor Swift - 3

Kada ne znaš što obući, a želiš izgledati sređenije bez da to bude pretjerano, ovo je jedna odjevna kombinacija koja ti može biti as iz rukava. Na Taylor izgleda super, a laskat će i tebi.

U potrazi za idejama za outfite možeš baciti na oko i na street style kombinacije slavnih zvijezda. Paparazzi su za vikend uhvatili Taylor Swift i Travisa Kelca kako idu na ručak – i izgledaju totalno slatko i sretni. Ono što će ljubiteljicama mode upasti u oko je kombinacija koju je nosila Taylor. Tako jednostavna, a opet slatka i sređena. Svi imamo one dane kada se želimo malo dotjerati, ali ne želimo niti izgledati pretjerano. E pa ovo je outfit idealan za takve dane ovog proljeća.

Gigi Hadid Tajice umjesto hlača? Gigi Hadid nam je pokazala kako nositi takvu kombinaciju ovo proljeće

Taylor Swift je do sada u svojim kombinacijama pokazala da ne pati toliko na trendove i nosi ono što joj se sviđa, a ne što je nužno IN. Ovo je njen zadnji outfit koji bi se i tebi mogao svidjeti.

 

 

Jednostavna majica sa suknjicom s naborima. U njenom slučaju se vjerojatno radi o jednoj od onih suknja-hlača. Sve je u pastelnim bojama, a da doda elemente zbog kojih će izgledati sređenije, Taylor ima bisernu ogrlicu i mokasinke.

 

 

Dobra strana ove kombinacije je ta što je idealna za tako puno prigoda i može se nositi i sada kada proljeće još nije toliko toplo – samo ćeš morati dodati tanje najlonke boje kože. Bilo da ti treba outfit za školu, za spoj, odlazak na špicu ili za u shopping, čak i za uskršnje odlaske u goste! Idealno!

Pamela Badžek - 7 Pamela podijelila fotku u preudobnim trapericama – svi su ju krenuli ispitivati odakle su

Taylor Swift outfit odjevna kombinacija za proljeće Moda inspiracija za svaki dan izgledati sređenije proljetni outfit

Još vijesti